+38 (044) 461 78 81
 

Скотч розмічальний 0.8 Magnetoplan Self-adhesive Ribbon Markers Black (40101)

  • 476 грн

Скотч розмічальний чорний. Самоклейка стрічка для нанесення тонких прямих ліній 0.8 мм на гладкі поверхні. Довжина 8 м. Йде в диспенсері, що забезпечує зберігання та просте наклеювання на поверхню. Добре тримається. Легко безслідно видаляється механічно.

В закладки

порівняння

Скотч розмічальний Self-adhesive Ribbon Markers Black чорний у диспенсері, довжина 8 м, ширина (товщина розмічальних ліній) 0.8 мм.

Являє собою вузьку клейку синтетичну стрічку чорного кольору високої оптичної щільності з чудовою адгезією до різноманітних гладких поверхонь.

Поставляється у функціональному диспенсері, що дозволяє запросто наносити рівні лінії на магнітно-маркерні, магнітно-крейдові, магнітно-скляні дошки тощо. Отримані лінії є бездоганними, однієї товщини, в більшості випадків висококонтрастні (залежить від фону), високостійкі до усіх звичайних методів чищення дощок та такі, що дочиста видаляються при потребі.

У каталозі magnetoplan маємо чотири різновиди розмічальних скотчів різної ширини:

АртикулДовжинаТовщина лінії
401018 м
0.8 мм
401028 м
1.6 мм
401038 м
2.4 мм
401288 м
3.2 мм

Традиційне використання розмічальних скотчів – це формування прикладних таблиць різного призначення на магнітно-маркерних поверхнях. Вимоги до таких таблиць можуть бути дуже різними, що зумовило різноманітність самих розмічальних скотчів.

Невеликі таблиці на невеликих дошках зазвичай припускають близьке розташування користувача до робочої поверхні та виконуються тонким скотчем. При підвищенні всіх розмірних величин для створення таблиць застосовуються все ширші й ширші розмічальні скотчі. Справедливості заради потрібно відзначити, що такі закономірності, хоч зустрічаються й досить часто, мають необов'язковий характер. Структурні особливості таблиць, їх розміри та дистанції для роботи з ними не завжди взаємопов'язані. Тому випадки застосування вузьких чи широких скотчів не завжди строго формалізуються. Як, утім, не завжди обов'язково для таблиць потрібен розмічальний скотч. Зрештою, таблицю можна намалювати й маркером. Та в задачах, де потрібна акуратна статечна таблиця, лінії якої повинні проіснувати на дошці тривалий період часу, розмічальний скотч замінити чимось іншим складно.

Яскравим прикладом застосування розмічальних скотчів magnetoplan є професійні набори SCRUM (Agile), де для побудови таблиць стандартно пропонується розмічальний скотч 2.4 мм Self-adhesive Ribbon Markers Black (40103).

Загалом, розмічальний скотч – це зручний універсальний інструмент для нанесення ліній на дошці. Необхідно всього-на-всього оптимально підібрати розміри стрічки.

Так розглядуваний нами розмічальний скотч Self-adhesive Ribbon Markers Black (40101) є найвужчим у лінійці magnetoplan і в основному використовується для невеликих насичених лініями таблиць.

Габаритні розміри його стрічки: 8 м x 0.8 мм (Д x Ш).

До комплекту поставки входять:

  • Скотч розмічальний 0.8 мм у диспенсері – 1 шт.

Геометрія
Габарити 8000 x 0.8 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Скотч розмічальний 0.8 мм у диспенсері – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук