+38 (044) 461 78 81
 

Скотч розмічальний 1.6 Magnetoplan Self-adhesive Ribbon Markers Black (40102)

  • 550 грн

Скотч розмічальний чорний. Самоклейка стрічка для нанесення тонких прямих ліній 1.6 мм на гладкі поверхні. Довжина 8 м. Йде в диспенсері, що забезпечує зберігання та просте наклеювання на поверхню. Добре тримається. Легко безслідно видаляється механічно.

В закладки

порівняння

Скотч розмічальний Self-adhesive Ribbon Markers Black чорний у диспенсері, довжина 8 м, ширина (товщина розмічальних ліній) 1.6 мм.

Являє собою вузьку клейку стрічку з полівінілхлориду чорного кольору з великою екстинкцією та надзвичайно потужною адгезією до різних гладких поверхонь.

За допомогою спеціального диспенсера прямолінійні шматки стрічки необхідної довжини без особливих зусиль приклеюються до поверхонь магнітно-маркерних, магнітно-крейдових, магнітно-скляних дощок тощо. В результаті маємо на дошці ідеальні тонкі точні прямі лінії, оптично щільні чорного кольору, які добре й довго тримаються на поверхні при будь-яких стандартних заходах очищення дошки, та, коли потрібно, без проблем видаляються, не залишаючи ніякого клейового сліду, навіть після тривалого періоду часу.

Сімейство розмічальних скотчів magnetoplan містить чотири типорозміри:

АртикулДовжинаТовщина лінії
401018 м
0.8 мм
401028 м
1.6 мм
401038 м
2.4 мм
401288 м
3.2 мм

Розмічальні скотчі загальноприйнято вживати при побудові функціональних таблиць на магнітно-маркерних поверхнях для довгострокової роботи з ними. Оскільки таблиці можуть бути абсолютно будь-якими, можливість вибору різної ширини скотчу є далеко не зайвою.

Як правило, але не неодмінно, тонкі скотчі застосовуються для маленьких таблиць і для складних таблиць із великим числом дрібних деталей, сприйняття яких здійснюється з малих дистанцій. Будь-яке збільшення розмірів і дистанцій може затребувати товстіші розмічальні скотчі. Тут немає стовідсоткової закономірності. Все залежить від конкретних завдань, а досить широкий асортимент розмічальних скотчів magnetoplan надає додаткову гнучкість у цьому питанні.

Звичайно, при створенні таблиць можна спробувати обійтися без розмічальних скотчів. Наприклад, можна намалювати лінії маркерами. Та якщо ми плануємо довгострокове використання таблиці, лінії якої не зітруться навіть при інтенсивному очищенні дошки сухим і вологим способом, а до зовнішнього вигляду таблиці пред'являються високі вимоги, то розмічальні скотчі не мають повноцінної заміни.

Найяскравішою ілюстрацією використання розмічальних скотчів є спеціалізовані рішення magnetoplan для Agile- проєктменеджменту (SCRUM / KANBAN). У цих рішеннях для створення SCRUM-таблиць штатно застосовують розмічальний скотч 2.4 мм Self-adhesive Ribbon Markers Black (40103).

З усякого погляду, розмічальний скотч – це практичний надійний утилітарний засіб для створення прямих ліній найвищої якості потрібної товщини на дошці. Саме на товщину одержуваних ліній ми перш за все звертаємо увагу при виборі розмічального скотчу.

Наприклад, наш скотч Self-adhesive Ribbon Markers Black (40102) розрахований на відтворення ліній товщиною 1.6 мм і зазвичай годиться для таблиць середнього розміру (до 1 м).

Габаритні розміри його стрічки: 8 м x 1.6 мм (Д x Ш).

До комплекту поставки входять:

  • Скотч розмічальний 1.6 мм у диспенсері – 1 шт.

Геометрія
Габарити 8000 x 1.6 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Скотч розмічальний 1.6 мм у диспенсері – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук