+38 (044) 461 78 81
 

Скотч розмічальний 3.2 Magnetoplan Self-adhesive Ribbon Markers Black (40128)

  • 735 грн

Скотч розмічальний чорний. Самоклейка стрічка для нанесення тонких прямих ліній 3.2 мм на гладкі поверхні. Довжина 8 м. Йде в диспенсері, що забезпечує зберігання та просте наклеювання на поверхню. Добре тримається. Легко безслідно видаляється механічно.

В закладки

порівняння

Скотч розмічальний Self-adhesive Ribbon Markers Black чорний у диспенсері, довжина 8 м, ширина (товщина розмічальних ліній) 3.2 мм.

Являє собою тонку клейку ПВХ-стрічку щільного чорного кольору зі значною адгезією до довільних гладких поверхонь: магнітно-маркерних, магнітно-крейдових, скляних тощо.

При постачанні йде у зручному диспенсері, за допомогою якого просто ліпиться на гладку поверхню відрізками потрібного розміру. Лінії виходять бездоганними, гомогенними, антитетичними щодо світлих тонів, стійкими до традиційних способів очищення магнітно-маркерних дощок. Разом з тим, їх можливо безслідно прибрати при такій потребі.

В асортименті magnetoplan є чотири види розмічальних скотчів:

АртикулДовжинаТовщина лінії
401018 м
0.8 мм
401028 м
1.6 мм
401038 м
2.4 мм
401288 м
3.2 мм

Усі розмічальні скотчі поставляються в ідентичних диспенсерах, мають ідентичний метраж (8 м) і розрізняються виключно товщиною відрізків, що виходять.

Стандартне призначення розмічальних скотчів – це організація кастомних таблиць на магнітно-маркерних, магнітно-крейдових і магнітно-скляних дошках, призначених для довготривалої експлуатації. Необхідність організації таблиці може наступити в довільний час на довільній дошці довільного формату. Початкова невизначеність у цьому питанні вимагає можливості значного вибору ширини розмічальних скотчів у лінійці magnetoplan. Традиційно для малих таблиць на малих дошках для невеликих відстаней від спостерігача потрібний вузький скотч. З ростом формату дошки та відстані візуалізації, знадобляться ширші розмічальні скотчі.

До прикладу, в усіх канонічних наборах magnetoplan SCRUM (Agile) використовуються стаціонарні й мобільні дошки форматів 1200 x 900 мм та 1800 x 1200 мм, на яких таблиці для управління проєктами заведено наносити розмічальним скотчем 2.4 мм Self-adhesive Ribbon Markers Black (40103).

А наш найширший розмічальний скотч Self-adhesive Ribbon Markers Black (40128) 3.2 мм зазвичай застосовують для розмітки таблиць на дошках розміру 1800 x 1200 мм і більше. Хоча й це не обов'язково. Через те, що складність таблиць, експлуатаційні відстані та розміри дошки не завжди є прямо взаємозалежні, то можливі ситуації, коли для великих дощок застосовують вузькі скотчі, а для малих – широкі. Не виключено, що для певних завдань краще підійде нанесення ліній маркером. Та якщо нам потрібна якісна таблиця преміального виконання, розрахована на тривалу експлуатацію, розмічальний скотч, як правило, є незамінний.

Потрібно лише безпомилково вибирати типорозмір стрічки.

Габаритні розміри стрічки розмічального скотчу Self-adhesive Ribbon Markers Black (40128): 8 м x 3.2 мм (Д x Ш).

До комплекту поставки входять:

  • Скотч розмічальний 3.2 мм у диспенсері – 1 шт.

Геометрія
Габарити 8000 x 3.2 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Скотч розмічальний 3.2 мм у диспенсері – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук