+38 (044) 461 78 81
 

Лінер чорний 0.5мм COPIC Multiliner Black (2207504)

  • 225 грн

Лінер чорний 0.5 мм з пігментним чорнилом. Дозволяє акуратно писати на малих площах. Можна застосовувати при заповненні полів планувальників, карток Ferrocard, стикерних і маркірувальних стрічок. Добре пише на магнітному папері та модераційних картках.

В закладки

порівняння

Лінер (лайнер) COPIC Multiliner 0.5 мм чорного кольору.

Особливі маркери COPIC Multiliner, які називають лінерами або лайнерами, дозволяють наносити з філігранною точністю тонкі лінії на папері, картоні та інших матеріалах.

Маркери COPIC – це професійні інструменти художників, дизайнерів, архітекторів, модельєрів тощо. Вони виробляються японською компанією Too Marker Products з індустріальної групи Too Corporation і представлені у величезному асортименті колірних і розмірних характеристик ліній, з якого в професійних рішеннях magnetoplan ми виділимо лише п'ять незаправляємих лінерів із чорними пігментними чорнилами:

АртикулТип лінераТовщина лінії
2207502COPIC Multiliner Black 0.1
0.1 мм
2207503COPIC Multiliner Black 0.3
0.3 мм
2207504COPIC Multiliner Black 0.5
0.5 мм
2207505COPIC Multiliner Black 0.8
0.8 мм
2207506COPIC Multiliner Black 1.0
1.0 мм

Дані лінери увібрали в себе сучасні передові технології, відповідають найвищим вимогам. Залежно від заданої товщини ліній в них застосовуються два різних типи чорнила:

  • Чорнило типу A підвищеної плинності для ліній 0.03 – 0.1 мм;
  • Чорнило типу B (більш в'язке) для ліній товще 0.1 мм.

Вуглецевий пігмент гарантує багаторічний захист від вигорання, а також забезпечує на багатьох матеріалах підвищену вологостійкість. Писальні наконечники виготовлені з мало зношуваної, хімічно стійкої смоли. Вони містять мільйони капілярних каналів для подачі чорнила. Таким чином, забезпечується малювання ліній строго певної товщини з чіткими краями навіть на пропускному папері.

Ми рекомендуємо лінери COPIC Multiliner для написання густого тексту на обмежених площах при вирішенні ряду професійних завдань. Наприклад, їх використовують для заповнення календарних осередків планувальників, карток Ferrocard і C-профілю, стикерних і маркірувальних стрічок, фасілітаційних, модераційних, комунікаційних карток, магнітного паперу тощо.

На деяких матеріалах, що традиційно передбачають очистку, написи, зроблені лінерами COPIC Multiliner можна безслідно прибирати сухим й особливо вологим способом, застосовуючи стандартні засоби для чищення magnetoplan:

Усі перераховані особливості є загальними для всієї лінійки пропонованих лінерів COPIC Multiliner.

Що ж стосується конкретного лінера COPIC Multiliner 0.5 мм (2207504), то потрібно сказати, що це мало не найпопулярніший по товщині ліній маркер, затребуваний у рішеннях magnetoplan. 0.5 мм – це універсальна товщина ліній для більшості професійних завдань. Він знаходиться рівно посередині пропонованої лінійки лінерів між найтоншими 0.1 мм і найтовстішими 1 мм. Він заправлений чорнилом типу B (менш текучим) і має середню витрату чорнила: один лінер на 700 м писання. Дана характеристика у вирішальній мірі залежна від таких факторів, як швидкість писання та ступінь натиску, здатність матеріалу поглинати вологу, температура й відносна вологість.

До комплекту поставки входять:

  • Лінер чорний 0.5 мм COPIC Multiliner – 1 шт.

Опис
Бренд COPIC
Колір Black
Комплектація
  • Лінер чорний 0.5 мм COPIC Multiliner – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Японія

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук