+38 (044) 461 78 81
 

Лінер чорний 0.1мм COPIC Multiliner Black (2207502)

  • 225 грн

Лінер чорний 0.1 мм з пігментним чорнилом. Дозволяє акуратно писати на малих площах. Можна застосовувати при заповненні полів планувальників, карток Ferrocard, стикерних і маркірувальних стрічок. Добре пише на магнітному папері та модераційних картках.

В закладки

порівняння

Лінер (лайнер) COPIC Multiliner 0.1 мм чорного кольору.

Спеціалізовані маркери COPIC Multiliner, так звані лінери або лайнери, призначені для відтворення найтонших точних ліній, що мають строгі параметри заданої товщини на папері, картоні та інших поверхнях.

Найширший асортимент маркерів COPIC розробляється та виробляється японською компанією Too Marker Products, що входить до торгово-промислової групи Too Corporation. Маркери COPIC – це інноваційні продукти, загальновизнані в професійному середовищі дизайнерів, архітекторів, модельєрів, мультиплікаторів, ілюстраторів, графіків тощо.

З величезного модельного ряду маркерів COPIC в каталозі magnetoplan пропонується обмежений асортимент з п'яти лінерів COPIC Multiliner з чорнилом чорного кольору:

АртикулТип лінераТовщина лінії
2207502COPIC Multiliner Black 0.1
0.1 мм
2207503COPIC Multiliner Black 0.3
0.3 мм
2207504COPIC Multiliner Black 0.5
0.5 мм
2207505COPIC Multiliner Black 0.8
0.8 мм
2207506COPIC Multiliner Black 1.0
1.0 мм

Усі пропоновані лінери COPIC Multiliner є високотехнологічними продуктами найвищої якості. Всі вони мають чорне водостійке пігментне чорнило, спеціально розроблене для системи маркерів COPIC. Наконечники COPIC Multiliner виготовлені зі зносостійкої та хімічно стійкою смоли. Вони мають мільйони отворів мікронного розміру, а чорнило просочується крізь них завдяки капілярній дії. Навіть на пухкому папері лінії виходять різкими з постійною товщиною, а після висихання вони не змиваються водою і не розтікаються після багаторазового перефарбовування маркерами COPIC. Пігмент на основі технічного вуглецю забезпечує тривалу стійкість до УФ-випромінювання.

Строго кажучи, чорні лінери COPIC Multiliner використовують не один, а два різних типи чорнила в залежності від товщини відтворюваних ліній. Чорне чорнило типу A (для наконечників 0.03 – 0.1 мм) та чорне чорнило типу B (для наконечників більше 0.1 мм). Чорнило типу A не підходить для більш товстих наконечників через високу плинність.

Усі пропоновані тут лінери, на відміну від багатьох інших маркерів COPIC, не заправляються. Тому інформація про різні типи чорнила для лінерів різної товщини носить повідомний характер і наводиться лише для того, щоб зайвий раз підкреслити, наскільки серйозними продуктами є на вигляд прості чорні лінери COPIC Multiliner.

Пропонований нами обмежений асортимент COPIC Multiliner закриває безліч завдань акуратного писання дрібних текстів на відносно малих площах і різних матеріалах, що часто виникають у професійних рішеннях magnetoplan. Перш за все йдеться про текстове заповнення полів планувальників, карток Ferrocard і C-профілю, магнітних ПВХ-стикерів, стикерних і маркірувальних стрічок, карток для фасилітації та модерації, магнітного паперу тощо.

Написи, зроблені лінерами COPIC Multiliner на гідрофобних матеріалах, таких як стикери та стрічки з магнітного ПВХ, змінні плівки планувальників і навіть безпосередньо поверхні магнітно-маркерних дощок, у більшості випадків пристойно тримаються й сохнуть, а при необхідності непогано видаляються сухим стиранням або в крайньому випадку – вологим, з використанням води чи наявних стандартних засобів для чищення magnetoplan:

Щодо розглянутого нами лінера COPIC Multiliner 0.1 мм (2207502) відзначимо, що це найтонший маркер, який ми пропонуємо для роботи з рішеннями magnetoplan (хоча він ще не найтонший в лінійці COPIC Multiliner).

Як зазначалося вище, тут використовується пігментне чорнило типу A (підвищеної плинності). Приблизні витрати чорнила: один лінер на 1200 м писання. Це усереднені цифри, які багато в чому залежать від тиску при писанні, швидкості писання, водопоглинання паперу, навколишнього середовища (температури та вологості).

До комплекту поставки входять:

  • Лінер чорний 0.1 мм COPIC Multiliner – 1 шт.

Опис
Бренд COPIC
Колір Black
Комплектація
  • Лінер чорний 0.1 мм COPIC Multiliner – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Японія

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук