+38 (044) 461 78 81
 

Лінер чорний 0.3мм COPIC Multiliner Black (2207503)

  • 225 грн

Лінер чорний 0.3 мм з пігментним чорнилом. Дозволяє акуратно писати на малих площах. Можна застосовувати при заповненні полів планувальників, карток Ferrocard, стикерних і маркірувальних стрічок. Добре пише на магнітному папері та модераційних картках.

В закладки

порівняння

Лінер (лайнер) COPIC Multiliner 0.3 мм чорного кольору.

Спеціальні маркери COPIC Multiliner, так звані лінери або лайнери, використовуються для відтворення тонких прецизійних ліній, що володіють чіткими характеристиками певної товщини на папері, картоні та інших поверхнях.

Величезний модельний ряд маркерів COPIC проєктується та виготовляється японською компанією Too Marker Products, одним з підприємств торгово-виробничої групи Too Corporation. Маркери COPIC – це новаторські інструменти, широко визнані професіоналами в галузі архітектури, дизайну, модельного бізнесу, художньої графіки, ілюстрації та мультиплікації.

З широкого асортименту маркерів COPIC в каталозі magnetoplan присутній лімітований асортимент з п'яти лінерів COPIC Multiliner з чорнилом чорного кольору:

АртикулТип лінераТовщина лінії
2207502COPIC Multiliner Black 0.1
0.1 мм
2207503COPIC Multiliner Black 0.3
0.3 мм
2207504COPIC Multiliner Black 0.5
0.5 мм
2207505COPIC Multiliner Black 0.8
0.8 мм
2207506COPIC Multiliner Black 1.0
1.0 мм

Усі перераховані лінери є технологічними виробами найвищої якості. Всі вони володіють чорними водостійкими пігментними чорнилами, сумісними з системами маркерів COPIC. Писальні вузли COPIC Multiliner виробляються з механічно та хімічно стійкої смоли, містять мільйони мікроскопічних сопел, через які чорнило проникає назовні під дією капілярного ефекту. Навіть на промокальному папері лінії будуть мати однорідну товщину й жорсткі краї. Після висихання на папері чорнило не розмазується ні від води, ні від неодноразового перефарбування маркерами COPIC. Пігмент на базі технічного вуглецю гарантує довготривалу стійкість до ультрафіолету.

По суті, в чорних лінерах COPIC Multiliner застосовуються не один, а два різних види чорнила, сумісних з певними розмірами сопел писальних вузлів. Чорне чорнило виду A (для товщини лінії 0.03 – 0.1 мм) та чорне чорнило виду B (для товщини лінії 0.1 мм). Чорнило виду A не сумісне з великими соплами, оскільки має підвищену плинність.

У будь-якому випадку, всі розглянуті лінери, на відміну від більшості маркерів COPIC, не передбачають повторну заправку.

Запропонований тут лімітований асортимент COPIC Multiliner цілком самодостатній для включення його до професійних рішень magnetoplan. Він здатний закривати завдання написання дрібних текстів на малих площах, таких як поля планувальників, картки Ferrocard і C-профілю, магнітні стикери, маркірувальні стрічки тощо. COPIC Multiliner також підійдуть для писання на магнітному папері та модераційних (фасилітаційних) картках.

При цьому на багатьох невбираючих матеріалах написи, виконані лінерами COPIC Multiliner, пристойно висихають, а коли потрібно, нормально видаляються сухим чи вологим способом. Для вологого очищення рекомендуються стандартні засоби для чищення magnetoplan:

Повертаючись до нашого лінера COPIC Multiliner 0.3 мм (2207503) зауважимо, що в ньому застосовується пігментне чорнило виду B (до відносно великих сопел). Орієнтовні витрати чорнила в цьому лінері: один лінер на 1000 м писання. Це середній показник, який в значній мірі пов'язаний з такими умовами експлуатації, як натиск при писанні, швидкість писання, вбирання паперу, температура та вологість у приміщенні.

До комплекту поставки входять:

  • Лінер чорний 0.3 мм COPIC Multiliner – 1 шт.

Опис
Бренд COPIC
Колір Black
Комплектація
  • Лінер чорний 0.3 мм COPIC Multiliner – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Японія

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук