+38 (044) 461 78 81
 

Стирач магнітний Magnetoplan Ferroscript Blotter White (12295)

  • 427 грн

Стирач магнітний білий. Для сухого, вологого та хімічного очищення магнітно-маркерних дощок, фліпчартів тощо. Механічно міцні замінювані промокальні серветки (в комплекті йде 1 шт.). Проста конструкція. Зручна форма. Габарити 165 x 70 x 42 мм.

В закладки

порівняння

Стирач білого кольору магнітний зі змінними серветками з промокальним папери.

Стильний магнітний стирач призначений для швидкої і простої хімічної очистки магнітно-маркерних дощок і фліпчартів.

Стирач магнітний з легко замінної промокальним папером є пористу губку середньої жорсткості, загортають в змінну серветку з промокальним папери.

Губка, замотана в серветку, вставляється в спеціальний пластиковий тримач, який щільно затискає краю змінною серветки, забезпечує її надійну фіксацію і дозволяє зручно утримувати стирач в руці користувача.

Проста та водночас функціональна конструкція Стирач заслужила авторитет серед професіоналів та користується широкою популярністю.

У губку Стирач уздовж всієї її довжини інтегрований магніт, завдяки якому стирач легко кріпиться і надійно утримується на будь-якій феромагнітній поверхні.

Таким чином, стирач не вимагає для зберігання ніяких боксів, ані лотків.

Магнітний стирач для хімічної очистки зі змінними серветками постійно знаходиться на робочій дошці, завжди під рукою і готовий до використання.

Це надійний, простий і недорогий інструмент для хімічної очистки магнітно-маркерних дощок, розрахований на багаторазове використання, завдяки доступному до замовлення комплекту змінних серветок (12296).

Габаритні розміри Стирач: 160 x 70 x 45 мм (Д x Ш x В).

До комплекту поставки входять:

  • Стирач магнітний – 1 шт.

Геометрія
Габарити 160 x 70 x 45 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Стирач магнітний – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук