+38 (044) 461 78 81
 

Штифти фліпчартів Magnetoplan Flipchartpins Set (1111549)

  • 413 грн

Набір із 2 шт. універсальних пластикових штифтів підвіски паперу для фліпчартів. Підходять для всіх моделей фліпчартів magnetoplan, окрім Junior SP (1226966), де замість регульованих штифтів підвіски застосовується притискний механізм. Колір чорний.

В закладки

порівняння

Наявність: Є в наявності

Бренд: HOLTZ OFFICE SUPPORT GmbH

Модель: 1111549

 Аксесуари та приладдя до фліпчартів

Штифти універсальні пластикові для кріплення блоків паперу на фліпчартах magnetoplan.

Поставляються в наборі з 2 шт.

Підходять до всіх моделей фліпчартів magnetoplan, за винятком Junior SP (1226966), в якій замість регульованої штифтової підвіски паперу використовується спеціальний механічний притиск. Таким чином, набір Flipchartpins Set (1111549) з 2 шт. штифтів є опцією для додаткового замовлення до таких фліпчартів magnetoplan, як:

Відзначимо також, що штифти з набору Flipchartpins Set (1111549) підходять ще до комбінованих рішень magnetoplan 3-в-1, що об'єднують у собі функціонал мобільної магнітно-маркерної дошки, та модераційної дошки.

Конструктивно штифти виконані у вигляді гачків, які вставляються в спеціальні гнізда, де їм забезпечений вільний хід для підгонки під отвори блоків паперу. Особлива форма гачків забезпечує надійне утримання альбомів як при вільному провисанні, так і при перекиданні листів назад.

Штифти виготовлені з міцного пластику чорного кольору, призначені для кріплення всіх стандартних блоків фліпчарт-паперу та розраховані на довгий термін експлуатації.

До комплекту поставки входять:

  • Штифти пластикові для фліпчартів – 2 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Штифти пластикові для фліпчартів – 2 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук