+38 (044) 461 78 81
 

Табель щоденний 11год/30осіб 450x600 Magnetoplan Staff In/Out Planner (37016)

  • 8554 грн

Табель обліку робочого часу щоденний. Розмічена магнітно-маркерна дошка Ferroscript 450 x 600 мм. Розклад з 8-00 до 18-30 (інтервали 30 хв). До 30 осіб. У комплекті магнітні C-профілі 40 x 15 мм з етикетковими картками та магніти Ø15 мм.

В закладки

порівняння

Планувальник робочого часу Staff In/Out Planner щоденний на основі системної магнітно-маркерної дошки Ferroscript розміром 450 x 600 мм для колективу до 30 осіб з 11-годинним робочим днем.

Планувальник використовується для планування заходів (зустрічі, завдання, відпочинок тощо) з точністю до півгодини протягом одного робочого дня. Планувальник розрахований на 30 індексних записів. В якості індексних записів можуть бути імена людей, назви підрозділів, проєктів тощо.

Щоденний планувальник ідеально підходить для планування розкладів у виробничих і навчальних процесах.

Планувальник робочого часу щоденний являє собою комплект, що містить односторонню магнітно-маркерну дошку розміром 450 x 600 мм в системній рамі Ferroscript з аксесуарами для настінного монтажу, а також аксесуари й витратні матеріали для планування.

Як і всі системні панелі magnetoplan Ferroscript, базова магнітно-маркерна дошка для щоденного планувальника увібрала в себе всі сучасні передові технології, відповідає самим вимогливим запитам і найвищим стандартам галузі.

Строгий, лаконічний та водночас багатофункціональний дизайн Evolution Plus від Олівера Нойленда (Oliver Neuland) неодноразово відзначений нагородами дизайнерських і промислових спільнот.

Надзвичайно стабільна спеціально пофарбована поверхня зі спеціалізованою табличною розміткою часу стійка до подряпин і до кислот, ідеально підходить для тривалого використання.

Записи, зроблені спеціалізованими маркерами для дошки й універсальними маркерами, стираються сухим та вологим способом.

Системна рама Ferroscript з анодованого алюмінію – одна з найважливіших частин систем magnetoplan. Її унікальний профіль має спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи. Ці елементи є з'єднувачами до інших аксесуарів, що розширюють функціонал панелі.

Високоміцна та безпечна ексклюзивна системна рама Ferroscript із анодованого алюмінію з інноваційними елегантними пластиковими кутами повністю відповідає всім чинним нормам охорони праці.

Системна рама Ferroscript дозволяє здійснювати монтаж базової магнітно-маркерної дошки на стіну, використовувати її в якості підвісного елемента або системного компонента в рейкових та модульних системах magnetoplan відповідно. Завдяки системній рамі Ferroscript панель може інтегруватися в поворотні, складані, розсувні системи.

Якісна поліграфія, зручна й зрозуміла розмітка забезпечують легкість планування та швидкий огляд всього розкладу.

Сітка часу побудована наступним чином.

На робочий день виділено 22 колонки шириною 15 мм. Кожному стовпчику відповідає інтервал часу, рівний 30 хв. Кожна пара колонок позначає одну годину і відділена від наступної пари колонок товстими суцільними лініями. Між двома колонками однієї години проведена штриховая тонка лінія.

Вся таблиця розбита на 30 рядків висотою 17.5 мм.

Кожен рядок може відповідати одній людині, підрозділу, проєкту тощо.

Імена людей, назви підрозділів, проєктів тощо. розміщуються в спеціальному індексному стовпці, розташованому зліва від сітки часу.

Прізвища людей можна прописувати прямо в індексному стовпці за допомогою маркерів або розміщувати за допомогою магнітних C-профільних віконець-стикерів 40 x 15 мм в комплекті з етикеточними паперовими картками для C-профілю, що поставляються разом з планувальником.

Щоденне погодинне планування здійснюється за допомогою спеціальних водорозчинних OHP-маркерів, маркерів для дошки і універсальних маркерів прямо на поверхні магнітно-маркерної дошки.

Записи зроблені маркерами на дошці легко видаляються сухим та/або вологим способом.

Слід зазначити, що при роботі з планувальником слід уникати використання засобів хімічного очищення, як наприклад очищувачи Ferroscript (12303, 12300), щоб не пошкодити табличну розмітку планувальника.

Відсутність людини відзначається за допомогою доданих круглих магнітів Ø15. Для позначення відсутності працівників протягом всього робочого дня використовується спеціальний стовпець, що знаходиться біля індексного стовпчика, куди ставляться відповідні магніти. При необхідності магніти зсуваються в потрібну клітинку часу.

Тривалу відсутність людини (відпустка, відрядження і т. д) можна відзначити маркером в спеціальному стовпці для коментарів шириною 40 мм, розташованому праворуч від таблиці.

Планувальник можна використовувати постійно день у день.

Габаритні розміри планувальника: 450 x 600 мм (Ш x В).

Вага панелі: 3.65 кг.

Розмір робочої області: 420 x 570 мм (Ш x В).

Ширина рамки панелі: 15 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Дошка магнітно-маркерна одностороння 450 x 600 мм із табличною розміткою – 1 шт.;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.;
  • Віконця-стикери C-профільні 40 x 15 мм, 3 набори (12840) з 10 шт. – всього 30 шт.;
  • Картки етикеточні 40 x 15 мм для C-профілю зелені – 30 шт.;
  • Магніти круглі Ø15 червоні – 30 шт.

Геометрія
Габарити 450 x 600 мм
Орієнтація Портрет
Розмір робочої області 420 x 570 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Дошка магнітно-маркерна одностороння 450 x 600 мм з табличною розміткою – 1 шт.;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.;
  • Віконця-стикери C-профільні 40 x 15 мм, 3 набори (12840) з 10 шт. – всього 30 шт.;
  • Картки етикеточні 40 x 15 мм до C-профілю зелені – 30 шт.;
  • Магніти круглі Ø15 червоні – 30 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Феромагнітна маркерна
Рамка Алюміній анодований

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук