+38 (044) 461 78 81
 

Листи маркерні полімерні A1 білі Magnetoplan Static Whiteboard Foils Set (1209000)

  • 1202 грн

Набір із 5 шт. білих сухостираємих маркерних полімерних плівок Static Whiteboard Foils A1. Електростатична адгезія до найширшого спектра матеріалів (бетон, штукатурка, дерево, скло, пластик, метал тощо). Маркерна поверхня завжди під рукою.

В закладки

порівняння

Листи маркерні полімерні Static Whiteboard Foils, білі, формату A1, з електростатичним магнетизмом.

Поставляються в наборі з 5 аркушів білого кольору.

Полімерні листи Static Whiteboard Foils виготовлені з поліпропіленової плівки, мають маркерну поверхню для писання, надійно прилипають без клею, магнітів, шпильок, скотчей тощо до стандартних магнітно-маркерних поверхонь, скла та більшості інших поверхонь (дерево, цегла, ламінат, штукатурка, шпалери та інше) завдяки постійному електростатичного заряду.

Вони застосовуються, коли магнітно-маркерні дошки та стінові панелі, що наявні в діючій інфраструктурі користувача, не справляються з обсягом візуалізації, коли просто не вистачає місця для подання поточної інформації, коли взагалі немає стін для монтажу звичайних маркерних дощок або панелей для писання, наприклад, є тільки скляні стіни.

У всіх перерахованих випадках листи Static Whiteboard Foils прийдуть на допомогу, зіграють роль динамічної маркерної дошки.

Їх можна легко й швидко розмістити на практично будь-якій пласкій поверхні, після чого почати чи продовжити обговорення та генерацію ідей.

Маркерна поверхня Static Whiteboard Foils відмінно підходить для нанесення текстів та зображень за допомогою універсальних маркерів, маркерів для дошки та спеціальних водорозчинних OHP-маркерів. Написи, зроблені маркерами, можна видаляти сухим і вологим способом.

Внаслідок своїх видатних споживчих властивостей, електростатичні листи Static Whiteboard Foils знаходять все більш широке застосування в офісах, навчальних закладах, майстернях, наукових лабораторіях тощо.

Вони набагато функціональніші ніж традиційний модераційний папір, оскільки є багаторазовими та не вимагають для кріплення на будь-яку поверхню ніяких додаткових аксесуарів.

Формат листів: A1 (841 x 594 мм).

До комплекту поставки входять:

  • Листи маркерні полімерні A1 – 5 шт.

Геометрія
Габарити 841 x 594 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір White
Комплектація
  • Листи маркерні полімерні A1 – 5 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Матеріал Поліпропілен
Поверхня Маркерна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук