+38 (044) 461 78 81
 

Адаптер фліпчартів мобільний Magnetoplan Flipcharts Mobile Adapter (12270100)

  • 4118 грн

Адаптер мобільний для переносних фліпчартів на тринозі. З адаптером будь складаний фліпчарт стає мобільним. Рухливі кронштейни підлаштовуються до більшості моделей фліпчартів. 3 колеса з блокуванням забезпечують хорошу мобільність і стійкість.

В закладки

порівняння

Адаптер мобільний Flipcharts Mobile Adapter для складаних переносних фліпчартів на триногах.

Являє собою розкладне універсальне мобільне шасі для фліпчартів на триногах.

За допомогою адаптера Flipcharts Mobile Adapter (12270100) практично будь-який складаний переносний фліпачарт на тринозі в потрібний момент можна зробити мобільним. Flipcharts Mobile Adapter (12270100) сумісний із більшістю складаних переносних фліпчартів на ринку та підходить для всіх складаних моделей magnetoplan:

Конструкція адаптера проста, надійна та зручна у використанні. Рухливі кронштейни розгортаються та підлаштовуються під розмах ніг фліпчарта. Ноги фліпчарта вставляються в спеціальні пази кронштейнів (кожна нога кріпиться до свого кронштейна). В результаті виходить жорстка трипроменева опорна система, надійно пов'язана пірамідальною конструкцією триноги фліпчарта. Уся конструкція виходить стабільною й оптимально стійкою. Три поворотних опорних колеса з плавним ходом забезпечують максимальну мобільність системи. Усі три колеса замикаються. Блокування гальм гарантує непорушність фліпчарта під час роботи.

Таким чином, складаний фліпчарт на тринозі легко та швидко стає мобільним. Так само просто все розбирається й повертається до початкового стану.

Габаритні розміри адаптера в складеному стані: 188 x 114 x 694 мм (Ш x В x Д).

Вага адаптера: 2.24 кг.

До комплекту поставки входять:

  • Адаптер фліпчартів мобільний – 1 шт.

Геометрія
Габарити 188 x 114 x 694 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Адаптер фліпчартів мобільний – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук