+38 (044) 461 78 81
 

Панель стінова шумопоглинаюча 490x1980 синя Magnetoplan Infinity Wall X Acoustics Dark-Blue (1010214)

  • 21796 грн

Панель стінова шумопоглинаюча Infinity Wall X Acoustics феромагнітна безрамкова. Для магнітів і для шпильок. PET-повсть синього кольору. 490 x 1980 мм, 17 кг. Безшовний настінний монтаж стик у стик. Магнітне кріплення. Безмежна розширюваність.

В закладки

порівняння

Панель стінова шумопоглинаюча феромагнітна безрамкова Infinity Wall X Acoustics розміром 490 x 1980 мм з інформаційної поверхнею для шпильок з PET-повсті синього кольору.

Безрамкові феромагнітні панелі систем Infinity Wall X з магнітним способом прихованого настінного монтажу – це новий рівень організації офісного простору та інтер'єрного дизайну XXI століття.

З цими рішеннями преміального класу організаційно-презентаційна зона будь-якого приміщення стає практично безмежною.

Одна чи кілька панелей за допомогою спеціальних магнітних кріплень, що йдуть в комплекті, вішаються на рівну стіну, повністю або частково покриваючи поверхню стіни.

Панелі систем Infinity Wall X стикуються впритул одна до одної, в результаті чого виходить величезна майже безшовна феромагнітна поверхня. Отримана таким чином поверхня XXL, в залежності від типу використовуваних панелей, наповнює стіни приміщення широким функціоналом, забезпечує можливість гнучкої організації та оптимізації робочого простору, є надійним помічником при плануванні та візуалізації робочих процесів, широко використовується як функціональні засоби ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Феромагнітні стінові панелі систем Infinity Wall X увібрали в себе всі сучасні передові технології, відповідають найвищим вимогам і відповідають найвищим стандартам галузі. Вони прості, елегантні й легко адаптуються до будь-якого приміщення.

У настінних системах Infinity Wall X найбільш повно знайшли своє вираження продуманість та увага до найдрібніших деталей, простота й елегантність, надійність і традиційна німецька якість magnetoplan.

Широкі можливості, що надаються системами Infinity Wall X, забезпечуються великим асортиментом типів поверхні панелей, а також практично необмежною кастомізацією деяких видів панелей під конкретні задачі.

Зокрема, магнітно-маркерні панелі Infinity Wall X мають високоякісну сухостираєму поверхню для писання зі сталі, покритої багатошаровою емаллю при температурі випалу 800°C, виробляються у двох стандартних розмірах: 880 x 1180 мм, 980 x 1980 мм, а також в трьох трендових кольорах: білий, сірий, блакитний. Краї стандартних магнітно-маркерних панелей Infinity Wall X покриті білим лаком.

Технологія виготовлення магнітно-маркерних поверхонь панелей Infinity Wall X забезпечує їх довгий термін служби. Гарантується 25 років на стійкість поверхні до подряпин і до кислот.

Записи, зроблені спеціалізованими маркерами для дошки й універсальними маркерами (можна використовувати також крейдяні маркери та будь-які інші писальні аксесуари, сумісні з магнітно-маркерними дошками), стираються сухим і вологим способом, не залишаючи слідів.

Під замовлення емалеве покриття можна замінити на спеціальний лак сірого або зеленого кольору для отримання магнітно-крейдової поверхні для писання та малювання крейдою.

Магнітно-проєкційні панелі Infinity Wall X Projection мають поверхню зі сталі, емальованої слюдою. Біла матова проєкційна поверхня гарантує великий кут огляду, широкий колірний обхват і високу колірну яскравість проєкційного зображення без паразитних відблисків та віддзеркалень. Магнітно-проєкційні панелі Infinity Wall X Projection виробляються в одному стандартному розмірі 1180 x 1890 мм, що не виключає можливості їх гнучкої кастомізації, так само як і можливість кастомізації магнітно-маркерних панелей Infinity Wall X, під потреби користувача.

Феромагнітні шумопоглинаючі панелі Infinity Wall X Acoustics мають модераційну поверхню, покриту штучною полімерною PET-повстю, що складається на 60% з перероблених пластикових пляшок (PET-пляшок) і на 40% з поліефірних волокон. Екологічно чиста шумопоглинаюча поверхня панелей Infinity Wall X Acoustics однаково підходить для використання магнітів і шпильок, дозволяє створювати найкращі акустичні умови в приміщенні, відповідає найвищим вимогам стандартів пожежної безпеки EN 13501-1:2007+A1:2009. Шумопоглинаючі панелі Infinity Wall X Acoustics виробляються у двох стандартних розмірах: 490 x 1980 мм, 980 x 1980 мм, а також в п'яти популярних кольорах: сірий, червоний, чорний, синій, зелений. Усі шумопоглинаючі панелі Infinity Wall X Acoustics добре комбінуються одна з одною та зі стандартними магнітно-маркерними панелями Infinity Wall X розміру 980 x 1980 мм (1041100, 1041101, 1041103), надаючи практично необмежені можливості по інтер'єрному дизайну та функціональному наповненню стін у приміщенні.

Попри широкий асортимент стандартних панелей систем Infinity Wall X, виробник пропонує додаткову кастомізацію магнітно-маркерних і магнітно-проєкційних панелей під потреби користувача.

Перш за все, це можливість гнучкого вибору висоти панелей аж до 3000 мм.

Але це ще не все.

Технологія Infinity Wall X ламає звичні стереотипи та пропонує не тільки прямокутні форми панелей, а й будь-які силуети.

Можна замовити будь-яку фігуру, наприклад, коло, овал, трикутник, алфавітно-цифровий напис або навіть панорамний профіль міста.

Логотип чи інші елементи можна вирізати не тільки на межі панелі, але і всередині самої панелі та розмістити його на спеціальному аркуші обраного кольору, гармонійно об'єднавши з панеллю.

Крім довільних геометричних форм, креативність магнітно-маркерних панелей Infinity Wall X та магнітно-проєкційних панелей Infinity Wall X Projection можна доповнити яскравими кольоровими принтами. Наприклад, можна надрукувати кольоровий логотип компанії чи інші елементи дизайну.

Стандартна феромагнітна шумопоглинаюча панель Infinity Wall X Acoustics (1010214) має покриття для шпильок з PET-повсті синього кольору.

Екологічно чиста надзвичайно стабільна поверхня дозволяє за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо. кріпити до панелі аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали.

Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

Феромагнітні властивості інформаційної панелі дозволяють застосовувати для кріплення інформаційних матеріалів потужні магніти, зокрема прозорі акрилові магніти magnetoplan Design Acrylic (1681020).

Габаритні розміри панелі: 490 x 1980 мм (Ш x В).

Вага панелі: 17 кг.

Розмір робочої області: 490 x 1980 мм (Ш x В).

Ширина рамки панелі: 0 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Панель стінова шумопоглинаюча 490 x 1980 мм – 1 шт .;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.

Геометрія
Габарити 490 x 1980 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Dark-Blue
Комплектація
  • Панель стінова шумопоглинаюча 490 x 1980 мм – 1 шт.;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Феромагнітна для шпильок
Рамка Без рамки

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук