+38 (044) 461 78 81
 

Маркери універсальні заправляємі Magnetoplan Refillable Marker Red Set (1228506)

  • 215 грн

Набір із 4 шт. червоних заправляємих універсальних маркерів. Сухостиральні для магнітно-маркерних і скляних дощок. Відмінно пишуть на папері та картоні. Круглий писальний наконечник. Товщина лінії 1.5 – 3 мм. Кожен маркер розрахований на 3 заправки.

В закладки

порівняння

Наявність: Є в наявності

Бренд: HOLTZ OFFICE SUPPORT GmbH

Модель: 1228506

 АрхівНедоступно до замовлення

Маркери універсальні заправляємі для дошки та паперу, червоного кольору.

Поставляються в наборі з 4 шт.

Універсальні екологічно чисті заправляємі багаторазові маркери для дошки та паперу гармонійно поєднують в собі можливість писати як на магнітно-маркерних й скляних дошках, так і на фліпчарт-папері, модераційних картках, картонах та інших матеріалах.

Круглий писальний наконечник універсальних заправляємих маркерів дозволяє відтворювати лінії, товщиною від 1.5 до 3 мм.

При використанні універсальних заправляємих маркерів виходять насичені контрастні написи і на магнітно-маркерній дошці, і на фліпчарт-папері.

Причому, на дошці можливо і сухе, і вологе видалення написів, а на папері чорнило практично миттєво висихає на поверхні аркуша, не розпливаючись і не проникаючи всередину волокон, завжди залишаючи сухою зворотну сторону аркуша, так що нанесене зображення не перебивається на наступний аркуш блоку.

Універсальні багаторазові маркери, як і заправки до них, виробляються в чотирьох популярних кольорах: червоний, зелений, синій, чорний.

Кожен універсальний заправляємий маркер червоного кольору містить 3.5 мл чорнила, розрахований на три заправки і має точний покажчик рівня чорнила. Маркери заправляються картриджами з набору заправок Marker Refill Red (1228606).

Універсальні маркери, що заправляються, – яскравий приклад продуманості та уваги до дрібниць, що властиві усім продуктам magnetoplan.

Зручна форма та розмір багаторазових маркерів, міцний круглий писальний вузол забезпечують комфортне писання й малювання.

Картриджі заправки замінюються легко та швидко.

Від висихання чорнила всі універсальні заправляємі маркери захищені двосторонніми зручними ковпачками із спеціальним язичком для фіксації в кишені, кліпборді тощо.

До комплекту поставки входять:

  • Маркери універсальні заправляємі – 4 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Колір Red
Комплектація
  • Маркери універсальні заправляємі – 4 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук