+38 (044) 461 78 81
 

Чохли для маркерів магнітні 4 шт. Magnetoplan magnetoSleeve Set (12284)

  • 465 грн

Набір із 4 шт. магнітних еластичних чохлів magnetoSleeve для маркерів. Надягаються на маркери та магнітно тримають їх на металевих поверхнях. Підходять до всіх маркерів сухого стирання Ø15–18 мм. Сумісні з крейдяними маркерами (12308) та маркерами PRO+.

В закладки

порівняння

Чохли magnetoSleeve для маркерів магнітні.

Поставляються в наборі з 4 шт.

Магнітні чохли magnetoSleeve – ексклюзивне запатентоване рішення magnetoplan, що додає звичайним круглим маркерам сухого стирання магнітні властивості.

Чохли magnetoSleeve являють собою еластичні обідки, що туго надягаються на маркери. Завдяки вбудованим у magnetoSleeve неодимовим магнітам, маркери в таких чохлах легко ліпляться та добре тримаються на магнітно-маркерних поверхнях дощок і фліпчартів. Більше не потрібно шукати маркери та думати про їх безпечне розміщення. Вони завжди будуть під рукою прямо на дошці в межах легкої досяжності. У силу гарної еластичності чохли щільно прилягають до поверхні маркерів, не заважають писати, зберігати та транспортувати їх. Симбіоз маркерів із чохлами magnetoSleeve не створює ніякого дискомфорту при роботі з ними, при цьому сприяє збільшенню гнучкості та зручності користування маркерами.

Магнітні чохли magnetoSleeve підходять для всіх поширених сухостиральних маркерів діаметром 15 – 18 мм. У лінійці magnetoplan сумісні з цими чохлами:

Чохли magnetoSleeve виготовлені зі зносостійкого синтетичного еластичного матеріалу, виконані в чорному кольорі, стійкі до забруднень, механічних впливів й ультрафіолету, розраховані на необмежений термін експлуатації.

Довжина чохлів: 45 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Чохли для маркерів магнітні – 4 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Колір Black
Комплектація
  • Чохли для маркерів магнітні – 4 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук