+38 (044) 461 78 81
 

Маркери крейдяні різнокольорові Magnetoplan Chalk Marker Assorted Set (12308)

  • 671 грн

Набір із 4 шт. різнокольорових крейдяних маркерів. Маркери для писання на склі, плитці, пластику та інших гладких поверхнях. Висока покриваність. Круглий писальний наконечник. Товщина лінії 0.5 – 3 мм. Асорті з 4 кольорів: чорний, білий, жовтий, рожевий.

В закладки

порівняння

Маркери крейдяні Chalk Marker в наборі з 4 шт. різних кольорів.

Крейдяні маркери magnetoplan Chalk Marker призначені для писання на гладких поверхнях, таких як скло, плитка, дзеркало, метал, пластик тощо. Вони також чудово пишуть на традиційних магнітно-маркерних та магнітно-крейдових дошках, хоча основне їхнє призначення – писання на магнітно-скляних дошках або скляних перегородках.

Крейдяні маркери magnetoplan Chalk Marker заправлені екологічно чистою рідкою крейдою на водній основі, мають незвичайні яскраві кольори, володіють дуже хорошою покриваністю[*].

У лінійці magnetoplan крейдяні маркери поставляються єдиним набором:

АртикулКількість у
пакованні
НаконечникТовщина
лінії
Колір
123084 шт.Круглий0.5 – 3 мм4 кольори[*]

Розглядуваний набір Chalk Marker Assorted Set (12308) містить чотири маркери всіх чотирьох доступних кольорів:

  • Чорний;
  • Білий;
  • Яскраво-жовтий;
  • Яскраво-рожевий.

Здатність пігментованої рідкої крейди майже повністю перекривати колір фону (висока покриваність), хороша адгезія крейдового шару до гладких поверхонь дозволяють отримувати ефектні яскраві та контрастні написи та зображення на кольорових магнітно-скляних дошках, зелених крейдових дошках, традиційних магнітно-маркерних дошках і фліпчартах.

Особливо це стосується маркерів двох кричущих кольорів, які часто називають кислотними чи неоновими. Це яскраво-жовтий та яскраво-рожевий, що інваріантні до всієї лінійки магнітно-скляних дощок magnetoplan. І на білому, і на червоному, і на чорному фоні, на всьому кольоровому асортименті скляних дощок magnetoplan, яскраво-жовтий та яскраво-рожевий кольори однаково добре бачаться з великих відстаней, ефектно виглядають, максимально привертають увагу через свою ошатність, неприродність та особливості сприйняття людьми. В той самий час, крейдяні маркери чорного та білого кольору мають деякі обмеження. Наприклад, чорний колір не слід застосовувати на чорних дошках, а білий колір практично повністю зливається з фоном білих дощок. В іншому всі крейдяні маркери на гладких поверхнях, зокрема на магнітно-скляних дошках magnetoplan, з поправкою на колір фону дають відмінний результат, у багатьох випадках значно краще, ніж, наприклад, універсальні маркери magnetoplan, покриваність яких помітно слабша.

Використання крейдяних маркерів magnetoplan Chalk Marker не створює проблем із доглядом за поверхнею. Отримані написи легко видаляються будь-якою вологою тканиною.

Повертаючись до набору Chalk Marker Assorted Set (12308), відзначимо, що всі крейдяні маркери, незалежно від кольору, мають круглий писальний наконечник, відтворюють лінії завтовшки від 0.5 до 3 мм. Після ініціації (енергійного струсу та невеликого натиску) наконечник маркера просочується рідкою крейдою та починає легко писати на будь-якій гладкій поверхні, не дряпаючи її.

Від висихання рідкої крейди маркери magnetoplan захищені ковпачками, які щільно закриваються та мають колір відповідного пігменту, що полегшує ідентифікацію маркерів за кольором.

На закінчення відзначимо, що розглядуваний тут Chalk Marker Assorted Set (12308) може поставлятися не лише окремо, а й у комплекті з популярним набором аксесуарів і витратних матеріалів для скляних дощок Glassboards Accessorie Set (1346050).

Отже, набір крейдових маркерів Chalk Marker Assorted Set (12308).

До комплекту поставки входять:

  • Маркер крейдяний чорний – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний білий – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний яскраво-жовтий – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний яскраво-рожевий – 1 шт.

⚠️Будь-який новий крейдяний маркер потребує спеціальної процедури ініціації. Спочатку його наконечник сухий і маркер не пише. Для підготовки до роботи потрібно активно потрясти маркер, уперти писальний вузол вертикально у щось тверде та кілька разів натиснути (наконечник злегка вдавлюється в корпус маркера). Робочий стрижень із писальним наконечником почне просочуватися рідкою крейдою й маркер писатиме. У процесі використання, особливо після тривалого простою, процедуру ініціації потрібно періодично повторювати.

Опис
Бренд magnetoplan
Колір Assorted (W,K,Y,P)
Комплектація
  • Маркер крейдяний чорний – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний білий – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний яскраво-жовтий – 1 шт.;
  • Маркер крейдяний яскраво-рожевий – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук