+38 (044) 461 78 81
 

Бігунок індексний 600 Magnetoplan Movable Index Bar (1246064)

  • 3121 грн

Бігунок індексний феромагнітний для дощок у системній рамі Ferroscript. Висота 600 мм. Застосовується для розміщення та локального дублювання індексних записів у насичених таблицях. Вільно знімається, одягається та ковзає по верхній крайці дошки.

В закладки

порівняння

Бігунок індексний феромагнітний для магнітно-маркерних дощок в системній рамі Ferroscript висотою 600 мм.

Виготовлений з пофарбованого металу, що володіє феромагнітними властивостями, підвісний індексний бігунок призначений для роботи з великими таблицями, розміщеними на магнітно-маркерних дошках в системній рамі Ferroscript.

Він легко вішається на системну раму Ferroscript і вільно переміщається по всій ширині дошки.

Інформація, яка розміщується на індексному бігунку, як правило, дублює інформацію, що розміщується в першому та/або останньому індексних стовпцях таблиці.

Індексний повзунок дозволяє наблизити заголовки рядків до потрібної колонці таблиці, завдяки чому у користувача добре концентрується увага на необхідної інформації і швидко шикуються правильні асоціативні зв'язки.

Індексні бігунки широко використовуються в колективних безперервних планувальниках річної активності.

Зокрема, індексний бігунок 600 мм активно використовується в планувальнику річної активності для колективу до 45 осіб з 5-денним робочим тижнем (3703455) і в планувальнику річної активності для колективу до 45 осіб з 7-денним планованим тижнем (3707055).

Тут кожен рядок може відповідати одній людині, підрозділу, проєкту тощо.

Імена людей, назви підрозділів, проєктів тощо. розміщуються зліва та/або праворуч в спеціальних стовпчиках і дублюються на рухомому підвісному індексному бігунку, зазвичай, за допомогою магнітних U-профілів 50 x 10 мм із відповідними картками для етикеток Ferrocard.

До комплекту поставки входять:

  • Бігунок індексний феромагнітний 600 мм – 1 шт.

Геометрія
Розмір робочої області 600 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Бігунок індексний феромагнітний 600 мм – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук