+38 (044) 461 78 81
 

Упори дистанційні роликові Magnetoplan Wall Rail Roller Spacer Set (1111547)

  • 1353 грн

Набір із 2 шт. роликових упорів для панелей у рамах Ferroscript. Практичні розпірки з роликами утримують підвісні панелі в рейкових системах magnetoplan на певній відстані від стіни вертикально. Перешкоджають відхиленню панелей назад при писанні.

В закладки

порівняння

Упори дистанційні роликові для підвісних панелей в рейковій системі Compact.

Поставляються в наборі з 2 шт.

Настінні рейкові системи Compact призначені для ефективного інформаційно-комунікаційного заповнення стін в офісних, навчальних, виробничих, сервісних та інших приміщеннях.

Вони дозволяють розмістити на одній стіні функціонально різні об'єкти, площа яких в кілька разів перевищує площу стіни.

На рейкових системах Compact можна розмістити повний спектр системних панелей для проведення презентацій, семінарів, планування тощо.

Це системні магнітно-маркерні дошки та інформаційні дошки для шпильок, фліпчарти, проєкційні екрани, планувальники, органайзери, карти місцевості, плани приміщень та інші панелі в системних рамах Ferroscript.

Панелі можна швидко підвісити або зняти зі стіни, переміщати вправо чи вліво вздовж рейки, розміщувати спереду або позаду інших панелей, що дозволяє в залежності від ситуації й задачі фокусувати увагу на конкретній інформації.

Роликові упори призначені для розташування підвісної панелі в строго вертикальному положенні.

При використанні настінних рейкових систем Compact може виникнути завдання забезпечення строго вертикального розташування підвісного елемента, наприклад, при роботі з підвісним фліпчартом чи проєкційним екраном.

Крім того, при активній роботі з підвісними елементами комфортніше працювати з панеллю, яка не відхиляється до стіни навіть при незначному тиску, що виникає, наприклад, при малюванні маркером чи крейдою.

Для забезпечення строго вертикального положення та блокування відхилення панелі при тиску на її поверхню служать роликові упори.

Виготовлені з пластику білого кольору, роликові упори кріпляться зі зворотного боку панелі знизу по обох краях (праворуч і ліворуч).

Роликові упори можна застосовувати як з панелями першого рівня (найближче розташованими до стіни), так і з панелями, розміщеними на другому рівні.

При переміщенні панелі з упором, підвішеною на другий рівень, необхідно злегка підіймати панель знизу, щоб не пошкодити поверхню нижніх панелей.

До комплекту поставки входять:

  • Упори дистанційні роликові – 2 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Упори дістанційні роликові – 2 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук