+38 (044) 461 78 81
 

Стикери-самоклейки магнітні 30x20 Magnetoplan Takkis Set (15503)

  • 148 грн

Набір із 45 шт. магнітних стикерів-самоклейок Takkis 30 x 20 мм у дозаторі. Стикери дозволяють магнітно кріпити легкі предмети до металів. З короба подаються по одному, відділяються від стрічки та клеяться ззаду об'єкта, надаючи йому магнітні властивості.

В закладки

порівняння

Стикери-самоклейки Takkis магнітні з гнучкого ПВХ, розміром 30 x 20 мм, на паперовій стрічці в диспенсері.

Поставляються на одній паперовій стрічці в кількості 45 шт.

Гнучкі самоклейкі стикери magnetoplan Takkis з магнітного ПВХ (Magnetic Self Adhesive Labels) призначені для акуратного прихованого кріплення плакатів, фотографій, заміток, інших інформаційних об'єктів на феромагнітні поверхні.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

За допомогою конструкції диспенсера при витягуванні паперової стрічки магнітний стикер автоматично відділяється від неї і виймається з паковання.

Самоклейкі магнітні стикери приклеюються із зворотного боку інформаційного матеріалу і утворюють йому магнітне кріплення.

В результаті інформаційний матеріал легко кріпиться на будь-яку феромагнітну поверхню.

Це відмінне рішення для розміщення інформації на магнітно-маркерних дошках, фліпчарти, вітринах тощо. без видимого кріплення.

Ідеально підходить також для модерації (фасилітації), дозволяючи швидко і акуратно демонструвати і видаляти модераційні картки, презентаційні документи та ін.

Самоклейкі магнітні стикери Takkis знаходять широке застосування в офісах, навчальних закладах, майстерень, в домашньому господарстві тощо.

Особливістю самоклейких магнітних стикерів magnetoplan Takkis є хороша адгезія з папером, картоном, пластиком та іншими матеріалами, а також можливість видалення наклейок без пошкодження матеріалу і без слідів клею на його поверхні.

Габаритні розміри одного стикера: 30 x 20 x 0.75 мм (Д x Ш x T).

Сила зчеплення: 30 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • Стикери-самоклейки 30 x 20 мм – 45 шт.;
  • Диспенсер – 1 шт.

Геометрія
Габарити 30 x 20 x 0.75 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Стикеры-самоклейки 30 x 20 мм – 45 шт.;
  • Диспенсер – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук