+38 (044) 461 78 81
 

Стіна складана текстильна мобільна 3610x1800 Magnetoplan Mobile Foldable Displayboard Large (1112003)

  • 44164 грн

Стіна складана комунікаційно-презентаційна мобільна трисекційна. 3 двосторонні дошки 1200 x 1800 мм в алюмінієвих рамах на мобільних ніжках пов'язані поворотними шарнірами. Синя повсть. Площа презентації: 3.61 x 1.80 м. Вага: 20.2 кг. 8 коліс.

В закладки

порівняння

Стіна складана мобільна Large з трьома двосторонніми інформаційно-модераційними панелями 1200 x 1800 мм, загальною шириною 3610 мм.

Елегантні мобільні складні комунікаційно-презентаційні стіни (Mobile Foldable Display Board) призначені для поділу й організації робочого простору в офісах, готелях, театрах, виставках тощо.

Вони ідеальні в якості візуальних і функціональних перегородок в різноманітних приміщеннях, задовольняють будь-яким вимогам, що стосуються комунікації, презентації та інформаційного наповнення. Їх основне застосування – гнучке зонування й інформаційне наповнення простору, але ці мобільні стіни також можна застосовувати як функціональні засоби ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Складані мобільні стіни magnetoplan – яскравий приклад технологічної продуманості, уваги до найдрібніших деталей, високої надійності та традиційної німецької якості.

Елітний дизайн, бездоганний зовнішній вигляд, висока якість виконання дозволяють використовувати їх в будь-якому, навіть самому вимогливому інтер'єрі.

Конструкція складаних мобільних комунікаційно-презентаційних стін Large проста та функціональна.

Три високоякісні інформаційно-модераційні двосторонні панелі розміром 1200 x 1800 мм із поверхнею з повсті синього кольору послідовно пов'язані одна з одною прихованим шарнірним механізмом.

Шарнірні механізми інтегровані в конструкцію елегантних, але водночас надійних і міцних рам панелей, виконаних з анодованого алюмінію.

Високоякісна двостороння повстяна поверхня дозволяє за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо кріпити до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали. Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

В якості мобільного шасі використовуються чотири витончених мобільних ніжки, кожна з двома колесами, що повертаються.

Таким чином, висока маневровість, плавність переміщення та стабільність досягаються завдяки використанню восьми коліс, що повертаються.

Чотири з них замикаються, що дозволяє надійно фіксувати положення та периметр стіни.

Попри те, що в конструкції не використовуються системні профілі та аксесуари, мобільні складані стіни magnetoplan можуть розширюватися.

За допомогою прихованих шарнірних механізмів мобільні складані стіни при необхідності можна послідовно з'єднувати одна з одною.

Стандартна складана мобільна комунікаційно-презентаційна стіна Large з трьома панелями 1200 x 1800 мм при розгортанні в пласку стіну має габарити: 3610 x 1800 x 370 мм (Ш x В x Г).

При складанні стіни її габаритні розміри (включаючи шасі) становлять всього 1200 x 1800 x 370 мм (Ш x В x Г).

Мінімальні габаритні розміри стіни в складеному стані забезпечують зручність при її транспортуванні та зберіганні.

Вага стіни: 20.2 кг.

До комплекту поставки входять:

  • Стіна текстильна синя 3610 x 1800 мм складана трисекційна в зборі – 1 шт.;
  • Колісна база, комплект ніжок-підставок та восьми опорних коліс – 1 шт.

Геометрія
Габарити 3610 x 1800 x 370 мм / 1200 x 1800 x 400 мм
Розмір робочої області 3610 x 1800 x 2 сторони
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Blue
Комплектація
  • Стіна текстильна синя 3610 x 1800 мм складана трисекційна в зборі – 1 шт.;
  • Колісна база, комплект ніжок-підставок та восьми опорних коліс – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Повсть
Рамка Алюміній анодований

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук