+38 (044) 461 78 81
 

Стіна складана текстильна мобільна 1810x1800 Magnetoplan Mobile Foldable Displayboard (1105303)

  • 28558 грн

Стіна складана комунікаційно-презентаційна мобільна трисекційна. 3 двосторонні дошки 600 x 1800 мм в алюмінієвих рамах на мобільних ніжках пов'язані поворотними шарнірами. Синя повсть. Площа презентації: 1.81 x 1.80 м. Вага: 11.4 кг. 8 коліс.

В закладки

порівняння

Стіна складана мобільна з трьома двосторонніми інформаційно-модераційними панелями 600 x 1800 мм, загальною шириною 1810 мм.

Елегантні мобільні складні комунікаційно-презентаційні стіни (Mobile Foldable Display Board) призначені для поділу й організації робочого простору в офісах, готелях, театрах, виставках тощо.

Вони ідеальні в якості візуальних і функціональних перегородок в різноманітних приміщеннях, задовольняють будь-яким вимогам, що стосуються комунікації, презентації та інформаційного наповнення. Їх основне застосування – гнучке зонування й інформаційне наповнення простору, але ці мобільні стіни також можна застосовувати як функціональні засоби ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Складані мобільні стіни magnetoplan – яскравий приклад технологічної продуманості, уваги до найдрібніших деталей, високої надійності та традиційної німецької якості.

Елітний дизайн, бездоганний зовнішній вигляд, висока якість виконання дозволяють використовувати їх в будь-якому, навіть самому вимогливому інтер'єрі.

Конструкція складаних мобільних комунікаційно-презентаційних стін magnetoplan проста та функціональна.

Три високоякісні інформаційно-модераційні двосторонні панелі розміром 600 x 1800 мм із поверхнею з повсті синього кольору послідовно пов'язані одна з одною прихованим шарнірним механізмом.

Шарнірні механізми інтегровані в конструкцію елегантних, але водночас надійних і міцних рам панелей, виконаних з анодованого алюмінію.

Високоякісна двостороння повстяна поверхня дозволяє за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо кріпити до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали. Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

В якості мобільного шасі використовуються три витончених мобільних ніжки, кожна з двома колесами, що повертаються. Для забезпечення додаткової стабільності до рами двох крайніх панелей прикріплені по одному додатковому колесу, що повертається.

Таким чином, висока маневровість, плавність переміщення та стабільність досягаються завдяки використанню восьми коліс, що повертаються.

Три з них замикаються, що дозволяє надійно фіксувати положення та периметр стіни.

Попри те, що в конструкції не використовуються системні профілі та аксесуари, мобільні складані стіни magnetoplan можуть розширюватися.

За допомогою прихованих шарнірних механізмів мобільні складані стіни при необхідності можна послідовно з'єднувати одна з одною.

Стандартна складана мобільна комунікаційно-презентаційна стіна з трьома панелями 600 x 1800 мм при розгортанні в пласку стіну має габарити: 1810 x 1800 x 370 мм (Ш x В x Г).

При складанні стіни її габаритні розміри (включаючи шасі) становлять всього: 600 x 1800 x 370 мм (Ш x В x Г).

Мінімальні габаритні розміри стіни в складеному стані забезпечують зручність при її транспортуванні та зберіганні.

Вага стіни: 11.4 кг.

До комплекту поставки входять:

  • Стіна текстильна синя 1810 x 1800 мм складана трисекційна в зборі – 1 шт.;
  • Колісна база, комплект ніжок-підставок та восьми опорних коліс – 1 шт.

Геометрія
Габарити 1810 x 1800 x 370 мм / 600 x 1800 x 400 мм
Розмір робочої області 1810 x 1800 x 2 сторони
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Blue
Комплектація
  • Стіна текстильна синя 1810 x 1800 мм складана трисекційна в зборі – 1 шт.;
  • Колісна база, комплект ніжок-підставок та восьми опорних коліс – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Повсть
Рамка Алюміній анодований

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук