+38 (044) 461 78 81
 

Перемичка опорна 1840 Magnetoplan Support Jumper (11086)

  • 3237 грн

Перемичка опорна 1840 мм із вбудованими по двох краях фаркопами та спеціальним системним каналом для адаптерів. Призначена для зв'язування квадратних 4C та октагональних 8C опор в системних конструкціях magnetoplan (мобільних дошках, перегородках тощо).

В закладки

порівняння

Перемичка опорна системна 1840 мм із вбудованими фаркопами і системним каналом для адаптерів.

Являє собою пласку жорстку планку з анодованого алюмінію довжиною 1840 мм.

Основне призначення опорних системних перемичок – це зв'язування квадратних 4C та/або октагональних 8C опор системних конструкцій (мобільних дощок, перегородок та ін).

Найбільш важливими частинами системних рішень magnetoplan є системні рами Ferroscript, квадратні й октагональні колони, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи, за допомогою яких системні елементи з'єднуються один з одним або інтегруються додаткові аксесуари, що розширюють функціонал систем.

Опорна системна перемичка завдяки двом вбудованим фаркопам швидко й легко кріпиться двома своїми кінцями до двох квадратних 4C та/або октагональних 8C опор, забезпечуючи додаткову жорсткість конструкції.

Зокрема, опорна системна перемичка 1840 мм використовується в конструкції мобільних магнітно-маркерних дощок з шириною системної панелі 1800 мм (1240918, 1242718, 1242918).

Завдяки спеціальному каналу для системних адаптерів, до перемички можуть кріпитися лотки та інші системні елементи, що розширюють функціонал конструкції.

До комплекту поставки входять:

  • Перемичка опорна системна з вбудованими фаркопами – 1 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Перемичка опорна системна із вбудованими фаркопами – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук