+38 (044) 461 78 81
 

Плитка феромагнітна біла 2 кв.м Magnetoplan Magnetowand Tiles On Wallpaper Standard-Set 2 (16102)

  • 8791 грн

Плитка настінна феромагнітна magnetowand-Tiles On Wallpaper 500 x 500 мм. Фінішна біла. Набір Standars-Set 2 з 8 шт. (2 кв.м). Антикорозійні металеві пластини без внутрішньої напруги. Товщина 0.5 мм. Шпаклівка, шпатель, клей у комплекті.

В закладки

порівняння

Плитка стінова феромагнітна біла magnetowand-Tiles On Wallpaper 500 x 500 мм у наборі Standard-Set 2.

Металеві пластини 500 x 500 мм поставляються у кількості 8 шт. (площа 2 кв.м) у комплекті з клеєм, зубчастим шпателем та шпаклівкою.

Стінова металева плитка призначена для створення феромагнітних ділянок на стінах в офісах, навчальних закладах, сервісних центрах, житлових приміщеннях тощо.

У більшості випадків стіни у приміщеннях використовуються не ефективно.

Феромагнітна плитка magnetowand-Tiles On Wallpaper дозволяє наповнити широким функціоналом цілі стіни або їх частини. Це металеві абсолютно рівні пластини, без внутрішньої напруги та кручення, не схильні до корозії. Вони мають ошатне біле покриття, клеяться на стіну прямо на штукатурку або поверх фарби чи шпалер.

В результаті маємо на стіні ділянки, де за допомогою магнітів можна кріпити нотатки, аркуші паперу, фотографії, картки, плакати та інші інформаційні матеріали. Листи з інформацією можна розміщувати під спеціальними магнітними рамками або у магнітних файлах. За допомогою магнітних гачків на стіні можна вішати різні предмети, починаючи з особистих речей та одягу та закінчуючи робочим інструментом.

Таким чином, феромагнітне оздоблення стін дозволяє правильно організувати та внести додатковий порядок у робочий простір приміщення. Важлива інформація та потрібні предмети завжди знаходяться під рукою у полі зору.

Для правильної інсталяції у стандартному комплекті Standard-Set 2 додається шпаклівка та шпатель для вирівнювання та спеціальної підготовки поверхні стіни, а також спеціалізований контактний клей (16120), за допомогою якого панелі приклеюються та надійно утримуються на стіні.

Феромагнітна плитка magnetowand-Tiles On Wallpaper – зразок високої якості та надійності, властивих усім продуктам magnetoplan.

Журнал "Mappe", присвячений мистецтву, архітектурі та дизайну, провів незалежне тестування, за результатами якого феромагнітна стінова плитка magnetowand-Tiles On Wallpaper отримала високу оцінку.

Габаритні розміри однієї пластини: 500 x 500 x 0.5 мм (Ш x В x Т).

До комплекту поставки входять:

  • Плитка феромагнітна білого кольору 500 x 500 мм – 8 шт. (2 кв.м);
  • Шпаклівка зі шпателем – 1 шт.;
  • Клей контактний в тубі (16120) – 1 шт.

Геометрія
Габарити 500 x 500 x 0.5 мм
Розмір робочої області 2 кв.м
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні White
Комплектація
  • Плитка феромагнітна білого кольору 500 x 500 мм – 8 шт. (2 кв.м);
  • Шпаклівка зі шпателем – 1 шт.;
  • Клей контактний у тубі (16120) – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Матеріал Метал
Поверхня Феромагнітна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук