+38 (044) 461 78 81
 

Перемичка опорна 1240 Magnetoplan Support Jumper (11084)

  • 2774 грн

Перемичка опорна 1240 мм із вбудованими по двох краях фаркопами та спеціальним системним каналом для адаптерів. Призначена для зв'язування квадратних 4C та октагональних 8C опор в системних конструкціях magnetoplan (мобільних дошках, перегородках тощо).

В закладки

порівняння

Перемичка опорна системна 1240 мм із вбудованими фаркопами і системним каналом для адаптерів.

Являє собою пласку жорстку планку з анодованого алюмінію довжиною 1240 мм.

Основне призначення опорних системних перемичок – це зв'язування квадратних 4C та/або октагональних 8C опор системних конструкцій (мобільних дощок, перегородок та ін).

Найбільш важливими частинами системних рішень magnetoplan є системні рами Ferroscript, квадратні й октагональні колони, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи, за допомогою яких системні елементи з'єднуються один з одним або інтегруються додаткові аксесуари, що розширюють функціонал систем.

Опорна системна перемичка завдяки двом вбудованим фаркопам швидко й легко кріпиться двома своїми кінцями до двох квадратних 4C та/або октагональних 8C опор, забезпечуючи додаткову жорсткість конструкції.

Зокрема, опорна системна перемичка 1240 мм використовується в конструкції мобільних магнітно-маркерних дощок з шириною системної панелі 1200 мм (1240210, 1242212).

Завдяки спеціальному каналу для системних адаптерів, до перемички можуть кріпитися лотки та інші системні елементи, що розширюють функціонал конструкції.

До комплекту поставки входять:

  • Перемичка опорна системна з вбудованими фаркопами – 1 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Перемичка опорна системна із вбудованими фаркопами – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук