+38 (044) 461 78 81
 

Обмежувач рейковий Magnetoplan Wall Rail Stopper (1111508)

  • 671 грн

Обмежувач рейковий. Обмежувачі кріпляться по краях напрямних у рейкових системах magnetoplan Compact, Junior і Senior. Вони стопорять вільний хід підвісних панелей на границі рейок і запобігають випадковому виштовхуванню дощок та їх падінню.

В закладки

порівняння

Наявність: Є в наявності

Бренд: HOLTZ OFFICE SUPPORT GmbH

Модель: 1111508

 Аксесуари та приладдя до рейкових систем

Обмежувач рейковий для настінних рейкових систем magnetoplan.

Настінні рейкові системи magnetoplan призначені для ефективного інформаційно-комунікаційного заповнення стін в офісних, навчальних, виробничих, сервісних та інших приміщеннях.

Вони дозволяють розмістити на одній стіні функціонально різні об'єкти, площа яких в кілька разів перевищує площу стіни.

На рейкових системах magnetoplan можна розмістити повний спектр системних панелей для проведення презентацій, семінарів, планування тощо.

Це системні магнітно-маркерні дошки та інформаційні дошки для шпильок, фліпчарти, проєкційні екрани, планувальники, органайзери, карти місцевості, плани приміщень та інші панелі в системних рамах Ferroscript.

Панелі можна швидко підвісити або зняти зі стіни, переміщати вправо чи вліво вздовж рейки, розміщувати спереду або позаду інших панелей, що дозволяє в залежності від ситуації й задачі фокусувати увагу на конкретній інформації.

Рейковий обмежувач призначений для обмеження вільного ходу підвісних панелей в настінних рейкових системах Compact, Junior і Senior та запобігання їх аварійного падіння.

Обмежувач являє собою металевий кронштейн з пластиковим упором, який за допомогою спеціального адаптера жорстко кріпиться в рейковий канал.

Підвісна панель вільно рухаючись вздовж рейки впирається в обмежувач і безпечно зупиняється.

До комплекту поставки входять:

  • Обмежувач рейковий – 1 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Обмежувач рейковий – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук