+38 (044) 461 78 81
 

Маркери універсальні червоні Magnetoplan PRO+ Red Set (1228106)

  • 152 грн

Набір із 4 шт. універсальних маркерів PRO+ червоного кольору. Сухостиральні для магнітно-маркерних і скляних дощок. Добре пишуть на папері та картоні. Круглий писальний наконечник. Товщина лінії 1.5 – 3 мм. Екологічно чисте чорнило.

В закладки

порівняння

Маркери magnetoplan PRO+ 4 шт. червоні універсальні для дошки та паперу.

Універсальні маркери PRO+ пишуть на магнітно-маркерних дошках, на скляних дошках, на папері для фліпчартів, модераційних картках, картонах та інших матеріалах. Незалежно від кольору, усі вони технологічно однакові, мають однакове виконання, виділяються ергономічною формою та зручним розміром, екологічно чистим чорнилом, великим ресурсом.

Маркери PRO+ виробляються у восьми різних кольорах (сім кольорів райдуги плюс чорний) і мають десять різних варіантів постачання:

АртикулКількість у
пакованні
НаконечникТовщина
лінії
Колір
122814 шт.Круглий1.5 – 3 мм4 баз. кольори[*]
12281034 шт.Круглий1.5 – 3 ммСиній
12281054 шт.Круглий1.5 – 3 ммЗелений
12281064 шт.Круглий1.5 – 3 ммЧервоний
12281124 шт.Круглий1.5 – 3 ммЧорний
12281104 шт.Круглий1.5 – 3 мм4 доп. кольори[*]
12281024 шт.Круглий1.5 – 3 ммЖовтий
12281164 шт.Круглий1.5 – 3 ммБлакитний
12281194 шт.Круглий1.5 – 3 ммФіолетовий
12281444 шт.Круглий1.5 – 3 ммОранжевий

З ключових особливостей маркерів PRO+ виділимо наступні:

  • Широка кольорова палітра, чотири базових трендових кольори плюс чотири доповняльних[*];
  • Круглий писальний наконечник дозволяє відтворювати лінії товщиною від 1.5 до 3 мм;
  • Міцний писальний вузол, великий обсяг чорнила гарантують комфортне писання та малювання протягом тривалого часу;
  • Ковпачки зі зручним для відкривання скошеним язичком, який дозволяє фіксувати маркер у кишені, кліпборді, сумці тощо;
  • Щільне закривання маркера ковпачком, надійний захист чорнила від висихання;
  • Колір ковпачків і заглушок відповідає кольору чорнила, що полегшує швидку ідентифікацію маркерів при їх використанні.

На магнітно-маркерних поверхнях маркери PRO+ поводять себе, як кращі зразки маркерів для дошки сухого стирання. Вони прекрасно пишуть на стаціонарних і мобільних магнітно-маркерних дошках, фліпчартах, настінних панелях Infinity Wall X. Написи виходять яскравими та контрастними, просто видаляються сухим способом, а якщо навіть виникають якісь складнощі із застарілими текстами та малюнками, то з ними легко справляються стандартні засоби magnetoplan для вологого очищення:

Маркери PRO+ також підходять для писання на магнітно-скляних дошках magnetoplan. Звісно, вони не володіють високою покриваністю[*], як, наприклад, спеціалізовані крейдяні маркери magnetoplan Chalk Marker, та не здатні своїм кольором повністю перекрити фон темних скляних дощок, зокрема чорних. Проте, усі без винятку маркери PRO+ непогано пишуть на білих скляних дошках, а на червоних, хоч і не всі кольори та з деякими обмовками, але теж дають прийнятний результат.

Насамкінець, універсальні маркери PRO+ добре пишуть на паперах і картонах. Вони успішно застосовуються для заповнення модераційних карток, широко використовуються для писання на модераційному папері та на папері для фліпчартів. Не випадково, маркери PRO+ поставляються практично з усіма модераційними наборами, включені у багато функціональних наборів для дощок і фліпчартів, застосовуються в чисельних професійних рішеннях magnetoplan (SCRUM, планувальники тощо).

Окремо відзначимо писання маркерами PRO+ на фліпчарт-папері. Це досить поширена задача. Лінії на папері виходять контрастними, досить однорідними, з чіткими краями. Чорнило висихає швидко, не розпливаючись і не проникаючи всередину волокон, завжди залишаючи сухою зворотну сторону листа. Таким чином написи не перебиваються на наступний лист блоку. І хоча для інтенсивного писання на фліпчарт-папері рекомендуються спеціалізовані маркери magnetoplan Jumbo, універсальні маркери PRO+ були й залишаються основним писальним інструментом magnetoplan на всі випадки життя.

Повертаючись до розглядуваного набору PRO+ Red Set (1228106), скажемо, що він містить чотири маркери червоного кольору. Червоний колір – один з тих кольорів, які утворюють базову палітру, що є галузевим стандартом для маркерів сухого стирання. Нарівні із зеленим, синім і чорним, він є основним кольором для писання на магнітно-маркерних дошках і фліпчартах, широко застосовується при командних комунікаціях, у задачах модерації та фасилітації, в презентаціях, навчальних процесах тощо.

До комплекту поставки входять:

  • Маркери універсальні PRO+ червоні – 4 шт.

Опис
Бренд magnetoplan
Колір Red
Комплектація
  • Маркери універсальні PRO+ червоні – 4 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук