+38 (044) 461 78 81
 

Стрічка-самоклейка магнітна 5x19 Magnetoplan Magnetic Adhesive Tape (15510)

  • 544 грн

Стрічка-самоклейка магнітна шириною 19 мм у дозаторі. Довжина 5 м. Дозволяє магнітно кріпити легкі предмети до металевих поверхонь. Вбудованим різаком відсікається потрібний шматок стрічки, клеїться ззаду об'єкта та наділяє його магнітними властивостями.

В закладки

порівняння

Стрічка-самоклейка магнітна довжиною 5 м, шириною 19 мм, в диспенсері.

Гнучка самоклейка стрічка з магнітного ПВХ (Magnetic Self Adhesive Tape) призначена для акуратного прихованого кріплення плакатів, фотографій, заміток, інших інформаційних об'єктів на феромагнітні поверхні.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

Відрізаючи за допомогою вбудованого в диспенсер ножа шматки самоклеїться ПВХ-стрічки необхідного розміру, отримуємо стикери, які за допомогою клеючого шару приклеюються із зворотного боку інформаційного матеріалу і утворюють йому магнітне кріплення.

В результаті інформаційний матеріал легко кріпиться на будь-яку феромагнітну поверхню.

Це відмінне рішення для розміщення інформації на магнітно-маркерних дошках, фліпчарти, вітринах тощо. без видимого кріплення.

Ідеально підходить також для модерації (фасилітації), дозволяючи швидко і акуратно демонструвати і видаляти модераційні картки, презентаційні документи та ін.

Самоклейкі магнітні стрічки знаходять широке застосування в офісах, навчальних закладах, майстерень, в домашньому господарстві тощо.

Особливістю самоклейких магнітних стрічок magnetoplan є хороша адгезія стикерних магнітних наклейок з папером, картоном, пластиком та іншими матеріалами, а також можливість видалення наклейок без пошкодження матеріалу і без слідів клею на його поверхні.

Габаритні розміри магнітної стрічки 5x19: 5000 x 19 x 0.75 мм (Д x Ш x T).

Габаритні розміри диспенсера: 170 x 125 x 28 мм (Ш x В x Г).

Сила зчеплення: 30 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • Стрічка-самоклейка магнітна 5x19 в диспенсері – 1 шт.

Геометрія
Габарити 5000 x 19 x 0.75 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • Стрічка-самоклейка магнітна 5x19 у диспенсері – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук