+38 (044) 461 78 81
 

Стрічка магнітна стикерна 30x15 біла Magnetoplan Magnetic Tape White (51053315)

  • 1404 грн

Стрічка стикерна шириною 15 мм із магнітного ПВХ з покриттям білого кольору для писання. Рулон 30 м. Товщина 0.6 мм. Адгезія до металів 30 г/кв.см. Стрічка ріжеться на етикетки потрібної довжини. Покриття дозволяє писати олівцем, ручкою, маркером тощо.

В закладки

порівняння

Наявність: Є в наявності

Бренд: HOLTZ OFFICE SUPPORT GmbH

Модель: 51053315

 Інформаційне середовищеМагнітні етикетки

Стрічка магнітна стикерна з гнучкого ПВХ з маркерним покриттям білого кольору в рулоні довжиною 30 м, шириною 15 мм.

Гнучка магнітна ПВХ-стрічка (Magnetic Tape) з маркерним покриттям білого кольору використовується для створення різного роду маркірувальних магнітних стикерів для позначення товарів, місць на полицях, стелажів, металевих шаф та іншого.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

Завдяки магнітними властивостями, ПВХ-стрічки (або її частини) легко закріплюються на будь-якій феромагнітній поверхні.

Магнітні стикерні ПВХ-стрічки magnetoplan можна застосовувати усюди, де є феромагнітна поверхня, наприклад, магнітно-маркерні дошки, металеві корпуси обладнання, шафи, двері тощо.

Покриття білого кольору магнітної стикерной ПВХ-стрічки відмінно підходить для нанесення текстів та зображень за допомогою маркерів.

Магнітна ПВХ-стрічка знайшла широке застосування в складських і виробничих приміщеннях.

В офісах магнітні стикерние ПВХ-стрічки magnetoplan використовуються в планувальниках і активно беруть участь в організації робочих процесів.

Для отримання маркірувального стикера досить відрізати від стрічки ділянку потрібної довжини, нанести на нього маркером текст або зображення і приліпити на феромагнітну поверхню.

Завдяки досить високій силі зчеплення 30 г/кв.см стикери з ПВХ-стрічки щільно прилягають і надійно утримуються на пласкій, циліндричній або навіть на деяких конічних поверхнях.

Відносно невелика товщина 0.6 мм забезпечує елегантний зовнішній вигляд стикера.

Хоча це не основне застосування магнітної ПВХ-стрічки, її частини можуть використовуватися в якості магнітів для кріплення листових інформаційних матеріалів.

Лінійка магнітних ПВХ-стрічок magnetoplan досить широка. Вони поставляються в рулонах завдовжки 30 м, що мають сім різних розмірів ширини: 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50 мм.

Габаритні розміри ПВХ-стрічки 30x15: 30000 x 15 x 0.6 мм (Д x Ш x T).

Сила зчеплення: 30 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • Стрічка магнітна стикерна з гнучкого ПВХ 30x15 – 1 шт.

Геометрія
Габарити 30000 x 15 x 0.6 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні White
Комплектація
  • Стрічка магнітна стикерна з гнучкого ПВХ 30x15 – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня ПВХ маркерна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук