+38 (044) 461 78 81
 

Стрічка магнітна маркірувальна 1x10 фіолетова Magnetoplan Magnetoflex Violet (1261011)

  • 337 грн

Стрічка маркірувальна магнітна magnetoflex шириною 10 мм. Магнітний вініл з покриттям фіолетового кольору. Довжина 1 м. Застосовується в планувальниках, де шматки стрічок ліплять на потрібні періоди планування. На них можна писати ручкою, лінером тощо.

В закладки

порівняння

Стрічка магнітна маркірувальна magnetoflex з гнучкого ПВХ із покриттям фіолетового кольору в рулоні довжиною 1 м, шириною 10 мм.

Гнучкі різнокольорові магнітні ПВХ-стрічки сімейства magnetoflex беруть активну участь в організації робочих процесів. В основному вони використовуються для визначення періодів планування в магнітно-маркерних планувальник.

Виготовлені з гнучкого магнітного ПВХ, вони легко приклеюються та надійно тримаються з силою зчеплення 30 г/кв.см на будь-якій феромагнітній поверхні.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

Покриття магнітної стрічки magnetoflex відмінно підходить для нанесення текстів та зображень за допомогою спеціальні водорозчинних OHP-маркерів. Написи, зроблені водорозчинними OHP-маркерами, можна прати проводити вологе прибирання і наносити нові.

Завдяки сантиметрової шкалою, нанесеною на зворотну (контактну) поверхню стрічки, її можна оптимально обрізати до потрібної довжини. В результаті виходить стикер потрібного кольору з нанесеною (якщо потрібно) написом, який розміщується на сітці магнітно-маркерного планувальника.

Сімейство різнокольорових магнітних ПВХ-стрічок magnetoflex досить широке.

Вони випускаються в рулонах 1 м, в трьох різних розмірах ширини (5, 10, 15 мм), кожен з яких доступний в дев'яти різних кольорах: білий, сірий, жовтий, синій, зелений, червоний, фіолетовий, чорний, оранжевий.

Габаритні розміри ПВХ-стрічки magnetoflex 1x10 1000 x 10 x 1.2 мм (Д x Ш x T).

Сила зчеплення: 30 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • Стрічка магнітна маркірувальна 1x10 – 1 шт.

Геометрія
Габарити 1000 x 10 x 1.2 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Violet
Комплектація
  • Стрічка магнітна маркірувальна 1x10 – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня ПВХ маркерна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук