+38 (044) 461 78 81
 

Картки маркерні полімерні квадратні 100x100 різнокольорові Magnetoplan Static Notes Assorted Set (11250110)

  • 879 грн

Набір із 250 шт. кольорових з двох боків полімерних карток Static Notes 100 x 100 мм. Електростатична адгезія. Глянсова сухостираєма сторона для маркерів, матова сторона для ручок. Асорті з 5 кольорів. Виконання – блокнот із проклеєним корінцем.

В закладки

порівняння

Картки маркерні полімерні квадратні 100 x 100 мм сімейства Static Notes з електростатичним магнетизмом, різнокольорові.

Поставляються в наборі з 250 шт. (асорті з 5 кольорів): 50 шт. білого кольору, 50 шт. жовтого кольору, 50 шт. зеленого кольору, 50 шт. рожевого кольору, 50 шт. оранжевого кольору.

Полімерні різнокольорові картки Static Notes, виготовлені з поліпропіленової плівки, забезпечують живу комунікацію, візуалізацію об'єктів обговорення, думок, гіпотез і тверджень.

Всі картки є двосторонніми. Кожна сторона пропонує поверхню для писання.

З одного боку, картка має матову поверхню, яка добре підходить для нанесення інформації олівцями та кульковими ручками.

Друга сторона картки має багаторазову глянсову сухостираєму маркерну поверхню, функціонально близьку до поверхонь маркерних дощок.

Маркерна поверхня карток відмінно підходить для нанесення текстів та зображень за допомогою універсальних маркерів, маркерів для дошки та спеціальних водорозчинних OHP-маркерів. Написи, зроблені маркерами, можна видаляти сухим і вологим способом.

Різнокольорові картки Static Notes з нанесеною текстовою чи графічною інформацією легко ідентифікуються за формою, розміром і кольором, що ідеально для групової роботи та мозкового штурму.

На відміну від традиційних паперових модераційних карток, електростатичні картки Static Notes є багаторазовими.

Крім того, вони не вимагають для свого кріплення до поверхні ані магнітів, ані шпильок, ані клею, ані скотча, ані інших аксесуарів.

Завдяки стабільному електростатичного заряду картки Static Notes надійно прилипають до стандартних магнітно-маркерних поверхонь, скла та більшості інших поверхонь (дерево, цегла, ламінат, штукатурка, шпалери та інше).

Внаслідок своїх видатних споживчих властивостей, електростатичні картки Static Notes знаходять все більш широке застосування в офісах, навчальних закладах, майстернях, наукових лабораторіях тощо. Вони стали дуже популярними для вирішення модераційних (фасилітаційних) задач, а також показали себе надзвичайно ефективними при візуалізації, структуризації та управлінні проєктами з використанням методології SCRUM (Agile).

Полімерні квадратні картки 100 x 100 мм випускаються в п'яти різних кольорах: білий, жовтий, зелений, рожевий, оранжевий.

До комплекту поставки входять:

  • Картки маркерні полімерні 100 x 100 мм – 250 шт. (5 кольорів x 50 шт.).

Геометрія
Габарити 100 x 100 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір Assorted (W,Y,Gn,P,O)
Комплектація
  • Картки маркерні полімерні 100 x 100 мм – 250 шт. (5 кольорів x 50 шт.)
Країна реєстрації бренда Німеччина
Матеріал Поліпропілен
Поверхня Маркерна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук