+38 (044) 461 78 81
 

Дошка модераційна мобільна складана 1200x1500 білий картон Magnetoplan Design-Cardboard Evolution+ Mobile Folding (1151300)

  • 19712 грн

Дошка модераційна мобільна складана Evolution Plus біла картонна. Двостороння складана робоча панель 1200 x 1500 мм (1200 x 750 мм). Регулювання висоти до 2.1 м. Поворотні ніжки. 4 колеса, що замикаються, в комплекті. Вага 9 кг. Можливість масштабування.

В закладки

порівняння

Дошка модераційна мобільна складана серії Evolution Plus з двосторонньою складаною робочою панеллю розміром 1200 x 1500 мм (дві частини 1200 x 750 мм) із поверхнею з картону білого кольору в системній алюмінієвій рамі Ferroscript.

Модераційна мобільна складна дошка (Foldable Seminar Board / Mobile Foldable Pinboard) дизайнерської серії Evolution Plus рівня Hi-End в системній рамі Ferroscript увібрала в себе всі сучасні передові технології, відповідає самим вимогливим запитам і найвищим стандартам галузі.

Строгий, лаконічний та водночас багатофункціональний дизайн Evolution Plus від Олівера Нойленда (Oliver Neuland) неодноразово відзначений нагородами дизайнерських і промислових спільнот.

Двостороння мобільна складана модераційна дошка серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript проста, елегантна та легко адаптується до будь-яких задач в офісах, в конференц-залах, на складах, у виробничих приміщеннях, школах тощо. Вона може використовуватися в якості простої інформаційної мобільної дошки, але перш за все як функціональний засіб ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Мобільні складані модераційні дошки серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript – яскравий приклад технологічної продуманості, уваги до найдрібніших деталей, високої надійності та традиційної німецької якості magnetoplan.

Двостороння складана модераційна панель з поверхнею з пресованого білого картону в розгорнутому вигляді в портретній орієнтації за допомогою специфічного кріплення плавно переміщається вертикально в межах 600 мм і надійно фіксується на мобільному стенді на потрібній висоті за допомогою спеціальних елегантних поворотних ручок.

Стабільна двостороння поверхня з пресованого білого картону дозволяє легко прикріплювати до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо. Вона є ідеальною основою для фасилітаційної тканини або модераційного паперу.

Найбільш важливими частинами систем magnetoplan є системні рами з їх унікальним профілем, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи. Ці елементи є з'єднувачами до інших аксесуарів, що розширюють функціонал панелей.

Високоміцна та безпечна ексклюзивна системна рама Ferroscript із анодованого алюмінію з інноваційними елегантними пластиковими кутами повністю відповідає всім чинним нормам охорони праці.

Системна рама Ferroscript дозволяє використовувати дошку в якості базового елементу в рейкових та модульних системах magnetoplan.

Міцний та надійний мобільний стенд виготовлений з анодованого алюмінію.

Шасі мобільного стенда зібрано з двох опор (110510) із шарнірними ніжками. Інноваційна конструкція дозволяє повертати шарнірні ніжки на 180° щодо опори. Кожна з опор комплектується як двома опорними гвинтами для стаціонарного розміщення, так і двома опорними колесами для мобільного використання. В кожну з опор інтегрована поворотна ручка для фіксації робочої панелі на потрібній висоті.

Чотири опорних колеса, що повертаються, забезпечують плавне переміщення мобільної дошки в будь-якому напрямку. Усі чотири колеса можуть замикатися, що дозволяє надійно фіксувати мобільну дошку в нерухомому стані.

Завдяки можливості повертати шарнірні ніжки, кілька мобільних дощок можна розташувати разом в модераційний багатокутник або навіть в ідеальне модераційне коло.

Поворотні ніжки, регулювання висоти, а також прості процедури швидкого та легкого збирання/розбирання забезпечують необхідну компактність для транспортування та зберігання складаних мобільних модераційних дощок серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript.

Для зручності транспортування мобільної складаної модераційної дошки Evolution Plus пропонується спеціальна сумка для складаних дощок Moderation Bag (11015).

Габаритні розміри складаної мобільної модераційної дошки в розгорнутому стані 1300 x 1500-2100 x (≤610) мм (Ш x В x Г).

Габаритні розміри складаної мобільної модераційної дошки в складеному стані: 1200 x 750 мм (Ш x В).

Габаритні розміри робочої панелі в розгорнутому стані: 1200 x 1500 мм (Ш x В).

Вага мобільної дошки: 9 кг.

Розмір робочої області: 1170 x 1470 мм (Ш x В) x 2 сторони.

Ширина рамки панелі: 15 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Дошка модераційна мобільна складана 1200 x 1500 мм – 1 шт.

При необхідності під замовлення мобільна дошка може комплектуватися лотком двосторонніх панелей 550 мм (11116) і модераційним фліпчарт-затискачем (12460541).

Геометрія
Габарити 1300 x 1500-2100 x 610 мм
Орієнтація Портрет
Розмір робочої області 1170 x 1470 мм x 2 сторони
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні White
Комплектація
  • Дошка модераційна мобільна складана 1200 x 1500 мм – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Картон
Рамка Алюміній анодований
Регулювання висоти Є

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук