+38 (044) 461 78 81
 

Дошка модераційна мобільна 1200x1500 коркова Magnetoplan Design-Seminarboard Evolution+ Mobile Cork (1151124)

  • 23061 грн

Дошка модераційна мобільна Evolution Plus коркова. Цілісна двостороння панель 1200 x 1500 мм. Самовідновлювана поверхня для шпильок. Регулювання висоти до 2.1 м. Поворотні ніжки. 4 колеса, що замикаються, в комплекті. Вага 9 кг. Можливість масштабування.

В закладки

порівняння

Дошка модераційна мобільна серії Evolution Plus з двосторонньою цільною робочою панеллю розміром 1200 x 1500 мм із корковою поверхнею в системній алюмінієвій рамі Ferroscript.

Модераційна мобільна дошка (Seminar Board / Mobile Pinboard / Mobile Corkboard) дизайнерської серії Evolution Plus рівня Hi-End в системній рамі Ferroscript увібрала в себе всі сучасні передові технології, відповідає самим вимогливим запитам і найвищим стандартам галузі.

Строгий, лаконічний та водночас багатофункціональний дизайн Evolution Plus від Олівера Нойленда (Oliver Neuland) неодноразово відзначений нагородами дизайнерських і промислових спільнот.

Двостороння мобільна модераційна дошка серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript проста, елегантна та легко адаптується до будь-яких задач в офісах, в конференц-залах, на складах, у виробничих приміщеннях, школах тощо. Вона може використовуватися в якості простої інформаційної мобільної дошки, але перш за все як функціональний засіб ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Мобільні модераційні дошки серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript – яскравий приклад технологічної продуманості, уваги до найдрібніших деталей, високої надійності та традиційної німецької якості magnetoplan.

Двостороння модераційна панель в системній рамі Ferroscript (1100824) в портретній орієнтації за допомогою специфічного кріплення плавно переміщається вертикально в межах 600 мм і надійно фіксується на мобільному стенді на потрібній висоті за допомогою спеціальних елегантних поворотних ручок.

Надзвичайно стабільна двостороння поверхня з пресованої корки дозволяє легко прикріплювати до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо.

Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

Найбільш важливими частинами систем magnetoplan є системні рами з їх унікальним профілем, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи. Ці елементи є з'єднувачами до інших аксесуарів, що розширюють функціонал панелей.

Високоміцна та безпечна ексклюзивна системна рама Ferroscript із анодованого алюмінію з інноваційними елегантними пластиковими кутами повністю відповідає всім чинним нормам охорони праці.

Системна рама Ferroscript дозволяє використовувати дошку в якості базового елементу в рейкових та модульних системах magnetoplan.

Міцний та надійний мобільний стенд виготовлений з анодованого алюмінію.

Шасі мобільного стенда зібрано з двох опор (110510) із шарнірними ніжками. Інноваційна конструкція дозволяє повертати шарнірні ніжки на 180° щодо опори. Кожна з опор комплектується як двома опорними гвинтами для стаціонарного розміщення, так і двома опорними колесами для мобільного використання. В кожну з опор інтегрована поворотна ручка для фіксації робочої панелі на потрібній висоті.

Чотири опорних колеса, що повертаються, забезпечують плавне переміщення мобільної дошки в будь-якому напрямку. Усі чотири колеса можуть замикатися, що дозволяє надійно фіксувати мобільну дошку в нерухомому стані.

Завдяки можливості повертати шарнірні ніжки, кілька мобільних дощок можна розташувати разом в модераційний багатокутник або навіть в ідеальне модераційне коло.

Поворотні ніжки, регулювання висоти, а також прості процедури швидкого та легкого збирання/розбирання забезпечують необхідну компактність для транспортування та зберігання мобільних модераційних дощок серії Evolution Plus в системній рамі Ferroscript.

Габаритні розміри мобільної дошки 1300 x 1500-2100 x (≤610) мм (Ш x В x Г).

Габаритні розміри робочої панелі: 1200 x 1500 мм (Ш x В).

Вага мобільної дошки: 9 кг.

Розмір робочої області: 1170 x 1470 мм (Ш x В) x 2 сторони.

Ширина рамки панелі: 15 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Дошка модераційна мобільна 1200 x 1500 мм – 1 шт.

При необхідності під замовлення мобільна дошка може комплектуватися лотком двосторонніх панелей 550 мм (11116) і модераційним фліпчарт-затискачем (12460541).

Геометрія
Габарити 1300 x 1500-2100 x 610 мм
Орієнтація Портрет
Розмір робочої області 1170 x 1470 мм x 2 сторони
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Корок
Комплектація
  • Дошка модераційна мобільна 1200 x 1500 мм – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Рамка Алюміній анодований
Регулювання висоти Є

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук