+38 (044) 461 78 81
 

Дошка інформаційна для шпильок двостороння 1500x1200 коркова Magnetoplan System-Pinboard Cork Double (1100824)

  • 10872 грн

Дошка інформаційно-модераційна двостороння коркова в системній рамі Ferroscript. 1500 x 1200 мм, 4.6 кг. Для шпильок. Самовідновлювана поверхня. Алюмінієва рама. Застосовується в модульних системах. Можливо вішати на стіну та рейки, масштабування.

В закладки

порівняння

Дошка інформаційно-модераційна двостороння в системній алюмінієвій рамі Ferroscript розміром 1500 x 1200 мм із корковою поверхнею.

Інформаційно-модераційна коркова системна дошка для шпильок (Pinboard / Corkboard) рівня Hi-End увібрала в себе всі сучасні передові технології, відповідає самим вимогливим запитам і найвищим стандартам галузі.

Строгий, лаконічний та водночас багатофункціональний дизайн Evolution Plus від Олівера Нойленда (Oliver Neuland) неодноразово відзначений нагородами дизайнерських і промислових спільнот.

Двосторонні інформаційно-модераційні дошки в системній рамі Ferroscript – яскравий приклад технологічної продуманості, високої надійності та традиційної німецької якості magnetoplan.

Надзвичайно стабільна двостороння поверхня з пресованої корки дозволяє за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо кріпити до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали.

Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

Найбільш важливими частинами систем magnetoplan є системні рами з їх унікальним профілем, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи. Ці елементи є з'єднувачами до інших аксесуарів, що розширюють функціонал панелей.

Високоміцна та безпечна ексклюзивна системна рама Ferroscript із анодованого алюмінію з інноваційними елегантними пластиковими кутами повністю відповідає всім чинним нормам охорони праці.

Системна рама Ferroscript дозволяє здійснювати монтаж інформаційно-модераційної дошки на стіну, застосовувати її в якості базового елементу в рейкових та модульних системах magnetoplan.

Двосторонні інформаційно-модераційні дошки в системній рамі Ferroscript широко використовуються в мобільних рішеннях і системах перегородок magnetoplan. Отримані при цьому системні конструкції активно застосовуються в якості носіїв інформації, а також як функціональний засіб ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Інформаційно-модераційна двостороння дошка в системній рамі Ferroscript може використовуватися як в портретній, так і в ландшафтній орієнтації.

Габаритні розміри дошки: 1500 x 1200 мм (Ш x В).

Вага дошки: 4.6 кг.

Розмір робочої області: 1470 x 1170 мм (Ш x В) x 2 сторони.

Ширина рамки панелі: 15 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Дошка інформаційно-модераційна двостороння 1500 x 1200 мм – 1 шт.;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.

При необхідності під замовлення дошка може комплектуватися рухливим лотком двосторонніх панелей 550 мм (11116) – 1 шт.

Геометрія
Габарити 1500 x 1200 мм
Орієнтація Ландшафт/Портрет
Розмір робочої області 1470 x 1170 мм x 2 сторони
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Корок
Комплектація
  • Дошка інформаційно-модераційна двостороння 1500 x 1200 мм – 1 шт.;
  • Набір аксесуарів для настінного монтажу – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Рамка Алюміній анодований

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук