+38 (044) 461 78 81
 

Дошка ЕКО інформаційна для шпильок одностороння 900x600 синя Magnetoplan Design-Pinboard Eco-Blue (1390021)

  • 5985 грн

Дошка інформаційна одностороння текстильна в системній рамі Ferroscript. Серія ЕКО. 900 x 600 мм, 4 кг. Для шпильок. Основа ДВП+МДФ. Тканина Camira синя (ЕКО-поліестер). Алюмінієва рама. Настінний монтаж, рейкові та модульні системи, масштабування.

В закладки

порівняння

Дошка ЕКО інформаційна одностороння в системній алюмінієвій рамі Ferroscript розміром 900 x 600 мм із поверхнею з поліестеру синього кольору.

Інформаційна ЕКО-дошка для шпильок (Pinboard) рівня Hi-End в системній рамі Ferroscript увібрала в себе всі сучасні передові технології, відповідає самим вимогливим запитам і найвищим стандартам галузі.

Строгий, лаконічний та водночас багатофункціональний дизайн Evolution Plus від Олівера Нойленда (Oliver Neuland) неодноразово відзначений нагородами дизайнерських і промислових спільнот.

Інформаційні дошки ЕКО в системній рамі Ferroscript – яскравий приклад технологічної продуманості, високої надійності та традиційної німецької якості magnetoplan.

Віддаючи данину запитам сучасного світу, у виробництві ЕКО-серії продуктів magnetoplan використовуються технології та матеріали з мінімальним впливом на навколишнє середовище протягом усього їх життєвого циклу.

Всім інформаційним дошкам magnetoplan ЕКО-серії привласнені сертифікати EU-Ecolabel та Oeko-Tex Standard 100.

Інформаційна ЕКО-дошка в системній рамі Ferroscript (1390021) являє собою сендвіч-панель товщиною 16 мм розміром 900 x 600 мм із трьох шарів, скріплених екологічно чистим клеєм на водній основі.

Перший шар (шар поверхні) – ексклюзивна тканина Camira зі 100% переробляємого поліестеру синього кольору товщиною 1 мм.

Наступний шар – дерев'яноволокниста плита Softboard товщиною 12 мм забезпечує стабільність і цілісність конструкції.

Останній третій шар – МДФ товщиною 3 мм забезпечує жорсткість опорної панелі.

В результаті маємо надзвичайно стабільну панель з поліестерною поверхнею, яка дозволяє за допомогою шпильок, кнопок, прапорців тощо кріпити до дошки аркуші паперу, картки та інші інформаційні матеріали.

Після вилучення кнопки відбувається швидке відновлення поверхні.

Найбільш важливими частинами систем magnetoplan є системні рами з їх унікальним профілем, що мають спеціальний канал, в який в залежності від задач вставляються адаптери чи фаркопи. Ці елементи є з'єднувачами до інших аксесуарів, що розширюють функціонал панелей.

Високоміцна та безпечна ексклюзивна системна рама Ferroscript із анодованого алюмінію з інноваційними елегантними пластиковими кутами повністю відповідає всім чинним нормам охорони праці.

Системна рама Ferroscript дозволяє здійснювати монтаж ЕКО-дошки на стіну, застосовувати її як базовий елемент в рейкових та модульних системах magnetoplan.

Інформаційна системна дошка ЕКО в основному використовується в якості простої інформаційної панелі, але може також застосовуватися як функціональний засіб ефективної комунікації при вирішенні модераційних (фасилітаційних) задач.

Завдяки системній рамі Ferroscript інформаційні дошки ЕКО можна розташовувати як в портретній, так і в ландшафтній орієнтації.

Інформаційні ЕКО-дошки в алюмінієвій рамі не займаються від вогню й не поширюють горіння, відповідають нормам пожежної безпеки B1 (DIN 4102).

Габаритні розміри дошки: 900 x 600 x 30 мм (Ш x В).

Вага дошки: 4 кг.

Розмір робочої області: 870 x 570 мм (Ш x В).

Ширина рамки панелі: 15 мм.

До комплекту поставки входять:

  • Дошка ЕКО інформаційна одностороння 900 x 600 мм – 1 шт.

Геометрія
Габарити 900 x 600 x 30 мм
Орієнтація Ландшафт/Портрет
Розмір робочої області 870 x 570 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Blue
Комплектація
  • Дошка ЕКО інформаційна одностороння 900 x 600 мм – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня Поліестер
Рамка Алюміній анодований

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук