+38 (044) 461 78 81
 

Тримач маркерів магнітний Magnetoplan Acrylic Markerholder (16712)

  • 442 грн

Тримач магнітний із прозорого акрилу для 4-х маркерів діаметром до 20 мм. Лаконічний дизайн. Магнітно ліпиться до феромагнітних поверхонь. Вертикальне розташування маркерів ковпачками вгору. Зручна надійна фіксація. Поставляється без маркерів.

В закладки

порівняння

Тримач маркерів Acrylic Markerholder магнітний універсальний акриловий прозорий.

Тримач Acrylic Markerholder (16712) вміщує водночас чотири маркери.

Він магнітно кріпиться безпосередньо до поверхні магнітно-маркерних дощок і, що особливо заслуговує на увагу, магнітно-маркерних стінових панелей Infinity Wall X. Дві контактні площинки із магнітного вінілу з тильного боку тримача мають відмінну адгезію до всіх феромагнітних поверхонь magnetoplan, опріч магнітно-скляних дощок, що вимагають від магнітних аксесуарів більшої потужності[*]. Таким чином, повністю заповнений чотирма маркерами тримач Acrylic Markerholder (16712) стабільно утримується на всіх стаціонарних та мобільних дошках magnetoplan для писання, крім скляних[*]:

Особливий інтерес викликає перспектива застосування тримача спільно з панелями Infinity Wall X та готовими збірками Infinity Wall X. На противагу іншим стаціонарним і мобільним рішенням magnetoplan, що традиційно обмежені в розмірах і зазвичай оснащуються багатоцільовими лотками, системи Infinity Wall X використовуються для побудови на стінах значних за площею магнітно-маркерних сегментів, до того ж без якихось вбудованих лотків. І тут застосування тримача Acrylic Markerholder (16712) стає вкрай доречно. Більш немає потреби замислюватися, де складати маркери, щоб вони не губилися, постійно були в полі зору та швидкій доступності. Тримач відразу з маркерами просто переставляється у зручне місце магнітно-маркерної стіни, маркери постійно перебувають поруч із користувачем.

Повертаючись до тримача Acrylic Markerholder (16712) підкреслимо, що він має низку чудових якостей:

  • Лаконічний стильний дизайн, преміальний зовнішній вигляд, простота та зручність користування;
  • Міцний кристально прозорий акрил не жовтіє з часом, має високі характеристики хімічної та фізичної стабільності;
  • Надійна конструкція розрахована на довгостроковий період використання;
  • Кольоровий логотип magnetoplan на лицьовій частині підтверджує справжність і високу якість продукту;
  • Оптимальні габарити 120 x 90 x 47 мм (Ш x В x Г) та конструкція маркерних вічок гарантують простоту та зручність переміщення тримача разом із маркерами;
  • Універсальний розмір вічок тримача, розрахований на діаметр маркерів до 20 мм, годиться для більшості сухостиральних і крейдяних маркерів на ринку;
  • Вертикальне розташування маркерів і подвійна фіксація кожного маркера попереджає їх довільне випадання як у стаціонарному положенні, так і при переміщенні тримача.

Магнітний тримач Acrylic Markerholder (16712) – вельми корисний аксесуар для активних комунікацій із застосуванням маркерів на великих магнітно-маркерних поверхнях.

Постачається без маркерів.

До комплекту поставки входять:

  • Тримач для 4-х маркерів магнітний акриловий прозорий – 1 шт.

Геометрія
Габарити 120 x 90 x 47 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір Прозорий
Комплектація
  • Тримач для 4-х маркерів магнітний акриловий прозорий – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Матеріал Акрил

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук