+38 (044) 461 78 81
 

C-профіль магнітний у рулоні 50x10 Magnetoplan Magnetic C-Profile (17610)

  • 3797 грн

C-профіль магнітний шириною 10 мм у рулоні довжиною 50 м. Товщина 1 мм. Борт 3 мм. Адгезія до металів 30 г/кв.см. Застосовується для отримання магнітних етикеток. Для заповнення рекомендуються спеціалізовані етикетки C-профілю із захистом 50x10 (17710).

В закладки

порівняння

C-профіль магнітний стикерний в рулоні довжиною 50 м, шириною 10 мм.

Гнучка магнітна ПВХ-стрічка зі спеціальними C-образними бортами є зручним універсальним рішенням для виготовлення магнітних етикеток, карток, стикерів тощо з легко замінною інформацією.

Магнітні C-профільні стикери зі вставленими етикеточними картками знаходять широке застосування в якості магнітних карток для планувальників, використовуються як магнітні маркірувальні стикери для позначення товарів, місць на полицях, стелажів, металевих шаф та іншого.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

Завдяки магнітними властивостями, ПВХ-стрічки C-профілю (або її частини) легко закріплюються на будь-якій феромагнітній поверхні.

Магнітні стикерні C-профілі magnetoplan можна застосовувати усюди, де є феромагнітна поверхня, наприклад, магнітно-маркерні дошки, металеві корпуси обладнання, шафи, двері тощо.

Завдяки досить високій силі зчеплення 30 г/кв.см стикери з C-профілю щільно прилягають і надійно утримуються на пласкій, циліндричній або навіть на деяких конічних поверхнях.

Лінійка магнітних C-профільних стрічок magnetoplan досить широка та адаптується практично до будь-яких задач. C-профіль поставляється в рулонах довжиною 50 м, що мають сім різних розмірів ширини: 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 мм.

Для отримання маркірувального стикера досить відрізати від стрічки C-профілю ділянку потрібної довжини, з кольорового або білого паперу вирізати етикетку відповідного розміру, нанести на етикетку маркером, ручкою, олівцем чи фломастером текст або зображення, вставити етикетку в C-профіль.

В результаті виходять універсальні магнітні стикери багаторазового використання, що несуть різне інформаційне наповнення як за змістом написів, так і за кольором.

Для зручності використання C-профілю, під кожен розмір, що випускається, виробляються спеціальні комплекти етикеточних карток з паперу білого кольору й захисної прозорої плівки, відповідних розмірів.

Габаритні розміри ПВХ-стрічки C-профілю 50x10: 50000 x 10 x 1 мм (Д x Ш x T).

Сила зчеплення: 30 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • C-профіль магнітний в рулоні 50x10 – 1 шт.

Геометрія
Габарити 50000 x 10 x 1 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Комплектація
  • C-профіль магнітний у рулоні 50x10 – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук