+38 (044) 461 78 81
 

Папір магнітний ПВХ A4 синій Magnetoplan Magnetic Paper Blue (1266003)

  • 566 грн

Папір вініловий магнітний A4 синій 0.4 мм. Одностороннє колірне покриття для писання маркером, ручкою тощо. Адгезія 15 г/кв.см. Застосовується для аплікацій, різання етикеток, символьних магнітів до планувальників, TQM, Agile тощо. Поставка: 1 лист.

В закладки

порівняння

Наявність: Є в наявності

Бренд: HOLTZ OFFICE SUPPORT GmbH

Модель: 1266003

 Магніти декоративніМагніти сигнальні та символьні

Папір магнітний A4 листовий з гнучкого ПВХ із покриттям синього кольору.

Супертонкий гнучкий листовий магнітний ПВХ-папір (Magnetic Paper) формату A4 з покриттям різних кольорів знаходить широке застосування в дошкільних закладах, школах та інших освітніх установах, в офісах і вдома.

Виготовлений з гнучкого магнітного ПВХ, він легко приклеюється та надійно тримається з силою зчеплення 15 г/кв.см на будь-якій феромагнітній поверхні.

Магнітний ПВХ (магнітний вініл) – це еластичний матеріал, який виробляється з суміші порошкового фериту, вінілу та інших полімерних пластифікаторів. Він поєднує в собі властивості постійного магніту й гуми. Тому магнітний ПВХ часто називають магнітною гумою чи магнітогумою.

Покриття магнітної ПВХ-паперу magnetoplan відмінно підходить для нанесення текстів та зображень за допомогою спеціальних водорозчинних OHP-маркерів. Написи, зроблені водорозчинними OHP-маркерами, можна прати проводити вологе прибирання і наносити нові.

Магнітний папір ПВХ використовується для магнітних аплікацій, а також для отримання маркірувальних стикерів довільної форми.

Магнітний ПВХ-папір magnetoplan виробляється у восьми кольорах: білий, сірий, жовтий, синій, зелений, червоний, чорний, оранжевий.

Габаритні розміри листа ПВХ-паперу: 210 x 297 x 0.4 мм (Ш x В x T).

Сила зчеплення: 15 г/кв.см.

До комплекту поставки входять:

  • Папір магнітний A4 листовий – 1 шт.

Геометрія
Габарити 210 x 297 x 0.4 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір поверхні Blue
Комплектація
  • Папір магнітний A4 листовий – 1 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина
Поверхня ПВХ маркерна

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук