+38 (044) 461 78 81
 

Шпильки-гвоздики прозорі 23 різнокольорові Magnetoplan Pins Memo-holder Assorted Set (111165350)

  • 69 грн

Набір із 50 шт. різнокольорових шпильок-гвоздиків Memo-holder 23 мм. Нержавіюча сталь. Циліндричні головки Ø6 мм з тонованого прозорого полістиролу. Асорті з 6 кольорів: прозоро-білий, -синій, -зелений, -червоний, -фіолетовий, -оранжевий.

В закладки

порівняння

Шпильки-гвоздики Memo-holder довжиною 23 мм із циліндричними головками з прозорого полістиролу діаметром 6 мм, різнокольорові.

Поставляються в наборі з 50 шт. в одному блістері (асорті з 6 кольорів).

Шпильки модераційні із загартованої неіржавіючої сталі довжиною 23 мм призначені для надійного кріплення фотографій, карток, плакатів та інших інформаційних матеріалів до будь-якої спеціалізованої поверхні (картон, повсть, корок, фасілітаціонная тканину тощо).

Циліндричні яскраві барвисті головки шпильок, виготовлені з прозорого полістиролу, забезпечують зручність захоплення, швидку і безпечну установку (закріплення на дошці) і легкевидалення шпильок, є, при необхідності, зручним засобом ідентифікації інформаційного матеріалу.

Форма головки шпильок дозволяє використовувати їх в якості гачка для легких підвісних предметів, наприклад, спортивні вимпели або ключі на брелковом кільці.

Вони знаходять широке застосування при роботі з картами місцевості, плануванні, презентаціях, ідеально підходять для роботи з модераційними картками при груповій роботі і мозковому штурмі.

Шпильки-гвоздики 23 мм із прозорими головками з полістиролу виробляються в шістьох кольорах: білий, жовтий, червоний, зелений, синій, фіолетовий.

Габаритні розміри шпильки: Ø6 x23 мм (D x Д).

До комплекту поставки входять:

  • Шпильки-гвоздики 23 мм – 50 шт. (асорті з 6 кольорів).

Геометрія
Габарити Ø6 x23 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір Assorted (W,Y,R,Gn,B,V)
Комплектація
  • Булавки-гвоздики 23 мм – 50 шт. (асорті з 6 кольорів)
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук