+38 (044) 461 78 81
 

Шпильки-гвоздики 23 різнокольорові Magnetoplan Pins Memo-holder Assorted Set (111165110)

  • 312 грн

Набір з 200 шт. різнокольорових шпильок-гвоздиків Memo-holder 23 мм. Загартована нержавіюча сталь. Барвисті яскраві пластикові фігурні циліндричні головки Ø6 мм. Асорті з 5 кольорів: білий, жовтий, червоний, зелений, синій (по 40 шт.).

В закладки

порівняння

Шпильки-гвоздики Memo-holder довжиною 23 мм із циліндричними пластиковими головками діаметром 6 мм, різнокольорові.

Поставляються в наборі з 200 шт. в одному прозорому боксі (асорті з 5 кольорів): 40 шт. білого кольору, 40 шт. жовтого кольору, 40 шт. червоного кольору, 40 шт. зеленого кольору, 40 шт. синього кольору.

Шпильки модераційні із загартованої неіржавіючої сталі довжиною 23 мм призначені для надійного кріплення фотографій, карток, плакатів та інших інформаційних матеріалів до будь-якої спеціалізованої поверхні (картон, повсть, корок, фасілітаціонная тканину тощо).

Циліндричні яскраві барвисті головки шпильок виготовлені з пластику, забезпечують зручність захоплення, швидку і безпечну установку (закріплення на дошці) і легкевидалення шпильок, є, при необхідності, зручним засобом ідентифікації інформаційного матеріалу.

Форма головки шпильок дозволяє використовувати їх в якості гачка для легких підвісних предметів, наприклад, спортивні вимпели або ключі на брелковом кільці.

Вони знаходять широке застосування при роботі з картами місцевості, плануванні, презентаціях, ідеально підходять для роботи з модераційними картками при груповій роботі і мозковому штурмі.

Шпильки-гвоздики 23 мм із пластиковими головками виробляються в п'яти кольорах: білий, жовтий, червоний, зелений, синій.

Габаритні розміри шпильки: Ø6 x23 мм (D x Д).

До комплекту поставки входять:

  • Шпильки-гвоздики 23 мм – 200 шт. (5 кольорів x 40 шт.).

Геометрія
Габарити Ø6 x23 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір Assorted (W,Y,R,Gn,B)
Комплектація
  • Булавки-гвоздики 23 мм – 200 шт. (5 кольорів x 40 шт.)
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук