+38 (044) 461 78 81
 

Шпильки-намистини 19 зелені Magnetoplan Pins Ball Green Set (111165005)

  • 121 грн

Набір зі 100 шт. шпильок-намистин 19 мм. Шпильки канцелярські для розміщення інформації на текстильних і коркових дошках, вітринах. Загартована нержавіюча сталь. Пластикові сферичні головки Ø6 мм зеленого кольору. Зручний хват. Універсальна довжина жала.

В закладки

порівняння

Шпильки-намистини Ball довжиною 19 мм із кулястими пластиковими головками діаметром 6 мм зеленого кольору в прозорому боксі.

Поставляються в наборі з 100 шт в одному прозорому боксі.

Шпильки модераційні із загартованої неіржавіючої сталі довжиною 19 мм призначені для надійного кріплення фотографій, карток, плакатів та інших інформаційних матеріалів до будь-якої спеціалізованої поверхні (картон, повсть, корок, фасілітаціонная тканину тощо).

Кулясті яскраві барвисті головки шпильок виготовлені з пластику, забезпечують зручність захоплення, швидку і безпечну установку (закріплення на дошці) і легкевидалення шпильок, є, при необхідності, зручним засобом ідентифікації інформаційного матеріалу.

Вони знаходять широке застосування при роботі з картами місцевості, плануванні, презентаціях, ідеально підходять для роботи з модераційними картками при груповій роботі і мозковому штурмі.

Шпильки-намистини 19 мм виробляються в чотирьох основних кольорах: червоний, зелений, синій, жовтий.

Габаритні розміри шпильки: Ø6 x19 мм (D x Д).

До комплекту поставки входять:

  • Шпильки-намистини 19 мм – 100 шт.

Геометрія
Габарити Ø6 x19 мм
Опис
Бренд magnetoplan
Колір Green
Комплектація
  • Шпильки-намистини 19 мм – 100 шт.
Країна реєстрації бренда Німеччина

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук